Loading...

Terapi til børn og unge, og familier i Sønderjylland eller online.

 

Terapi til børn og unge med angst, skoleværing og sociale udfordringer i Sønderjylland trivselshuset.dk

 

 

Ventetiden på hjælp til børn, unge og familier hos psykolog er alt for langt. Ofte 12-24 måneders ventetid.

Derfor vælger mange et udemærket alternativ hos mig.

Hos mig kan børn, unge og deres familier få hjælp til blandt andet:

Angst

Misbrug

Spiseforstyrrelse

Skolevægring

Lavt selvværd

Ensomhed

Relationsudfordringer

 

Jeg har hjulpet mange unge med ovenstående udfordringer, og fælles for alle, er at man hos mig, altid er god nok, og det er UMULIGT at være forkert hos mig.

Når et barn eller en ung har det svært, er det for det meste hele familien, der oplever udfordringen svær. Det er fordi kærligheden er så stor, og i som familie bare ønsker trivsel for jer alle og især den unge. Derfor kan man som fx. forældre godt komme til at give mere end man kan for sit barn, og det dræner energien og det er desværre sjældent i når i mål med det - ihvertfald uden hjælp.

Der er forskel på at være forælder og terapeut. Der er forskel på at lytte til sit barn og trøste, ift at tage barnets udfordringer på sine egne skuldre, og forsøge at løse dem alle. Især uden helt at vide, hvordan du bedst gør det.

Det kommer alt sammen ud af kærlighed. Og kærlighed er godt. Men kan også blive et sted, hvor du slider dig selv op, hvis ikke du passer på.

Børn og unge gør ALTID deres bedste. Det gør voksne også. Men det er svært at nå i mål, hvis ikke man kender vejen til målet. Så kan i komme på afveje, der ender blindt, eller ud af endnu sværere veje, med større udfordringer.

Jeg kan hjælpe jer med at finde vejen til jeres mål. Nogle gange er vejen lang, andre gange kan den vise sig at være kortere end forventet. Men det er her kærligheden bruges bedst - til at være villig til at gå HELE vejen sammen, uanset vejens længde.

 

Facade er ikke en styrke. Få hjælp til at være dig selv som ung. Trivselshuset.dk

Når en ung starter hos mig, er det nødvendigt, at den unge selv er indforstået med den hjælp jeg tilbyder, og er indstillet på, at ville være aktivt deltagende i at løse sin situation, eller opnå bedring, gennem min vejledning og med det redskaber jeg tilbyder.

Vi kan kun ændre det vi kan tale om. Det du ikke siger, får du ondt af.

Familien forventes ligeledes at være deltagende, også i egne samtaler med mig, da jeg oplever den unge bedst styrkes gennem sine forældres medvirken.

Samtaler med mig er fortrolige. Samtaler med unge, foregår i et tidsrum, der passer til den enkelte. Nogle har korte samtaler med mig, andre har længere. Med det nye forløb, er der plads til forskelligheden. Så uanset om den unge har brug for 15 min. samtale eller en time, så er der plads til begge dele.

Et forløb hos mig løber over en periode på 3 måneder ad gangen. Hvor vi arbejder på hurtigst mulig bedring af trivslen - selvfølgelig helt i den unges tempo.

Her får i et skræddersyet forløb, der passer til den enkelte. Der er hos mig mulighed for at arbejde gennem psykoterapi, kogntiv terapi, hypnose og IPS (og evt. kropsterapi, hvis relevant). Vi vælger det, der giver mening for situationen og den enkelte. Ofte i en kombination med hinanden.

 

Trivsels til børn og unge hos trivselshuset.dk terapi og hypnose

Jeg har ofte kort eller ingen ventetid på opstart, men jeg tager kun klienter ind, som jeg mener jeg kan hjælpe. 

Og da alle mennesker er forskellige, er det vigtigt, at vi tager en forsamtale, hvor vi drøfter jeres udfordring, og afklarer om vi er et match til at samarbejde.

Så start med at tage en snak med dit barn/din ung og familie omkring det, der står på denne side. Og mærk efter i maven, om i er parate til en snak med mig, med henblik på eventuel opstart. Hvis i kan svare JA til det, så book en telefonisk forsamtale med mig - det koster 0 kr.

Når i booker en forsamtale, er der et spørgeskema i skal udfylde, for at både jeg og i kan være så forberedte som muligt, så vi får mest muligt ud af vores snak sammen.

Det er vigtigt i får skrevet eventuelle spørgsmål ned, og vælger hvem, der skal tale med mig, da jeg kun kan tale med en ad gangen via tlf. Del evt. tiden op mellem jer, hvis i er flere, der har brug for at drøfte noget med mig.

Husk at indtaste både for- og efternavn, når du bestiller tid.

 

Book forsamtale hos Trivselshuset.dk

 

Om mig:

Shirley Lausen Psykoterapeut MPF hos Trivselshuset. Terapi til børn og unge.

Shirley Lausen, Psykoterapeut MPF hos trivselshuset.dk

Psykoterapeut MPF, Master Coch, Hypnoterapeut, IPS Terapeut, Metakogntiv terapeut

Shirley Lausen, Psykoterapeut MPF hos trivselshuset.dk medlem af psykoterapeutforeningen

 

Jeg har selv haft en svær barndom og ungdom, præget af megen angst, utryghed og lavt selvværd. Jeg endte med at flytte hjemmefra i egen lejlighed som 15 årig, og tumlede med mine udfordringer alene i mange år. Det var først, da jeg blev voksen og fik børn, jeg begyndte at tage mig af mine udfordringer. Og det var først, da jeg stoppede med at forsøge at klare det alene, der faktisk skete en forandring.

Nu har jeg brugt snart 15 år på at studere psykologi, adfærd, angst, misbrug, negative tanker og vores indre dele, som alle har vist sig at være gode. Og det ligger mig meget på sinde, at gøre mit til, at andre børn og unge, ikke skal vente lige så længe som mig, på at noget MÅSKE forandrer sig, ved et tilfælde.

Min proces har lært mig, at ALLE mennesker er helt unikke og derfor helt rigtige og perfekte, præcis som de er. Og det er indiskuterbart, fordi der kun findes EN af os, hver især, og derfor kan vi ikke sammenlignes med andre. Det betyder også, at der ingen tabuer er hos mig, og alt hvad du tumler med, er der af en grund, som vi kan tale om, som giver os alle en forståelse og en god forklaring på, hvorfor du har det svært. Det giver os også et billede af, hvad der skal til, for at løse det, der er svært.

Derfor er ALLE velkomne hos mig, såfremt vi er enige om, hvordan vores samarbejde skal se ud, og der er villighed til at gøre noget anderledes, end det er gjort indtil nu.

Villighed til forandring er en forudsætning. Trivselshuset.dk