Loading...

Hjælp til børn og unge med angst og lavt selvværd, sociale udfordringer og eksamensangst, psykoterapeut Shirley Lausen

 

Trivsel til børn og unge, og familier i Sønderjylland eller online.

 

Gratis forsamtale til psykoterapi

 

Ventetiden på hjælp til børn, unge og familier hos psykolog er alt for langt. Ofte 12-24 måneders ventetid.

Derfor vælger mange et udemærket alternativ hos mig.

Hos mig kan børn, unge og deres familier få hjælp til blandt andet:

Angst

Misbrug

Spiseforstyrrelse

Skolevægring

Lavt selvværd

Ensomhed/sociale udfordringer

Relationsudfordringer

 

Terapi til børn og unge med angst, skoleværing og sociale udfordringer i Sønderjylland trivselshuset.dk

 

Trivsel til unge uden lang ventetid

 

Måske har du opdaget, at der er lang ventetid hos psykologen. 

At skulle vente, er aldrig gavnligt, når en ung har brug for hjælp. Mit tilbud om hjælp til unge, gør at i kan springe ventelisten hos psykologen over, og få hjælp med det samme. Hjælpen er dog egenbetalt, men som de familier, jeg har arbejdet med siger, så er det det hele værd, da det gavner hele familien, og er den formentlig bedste investering i et vigtigt liv.

Jeg har hjulpet mange unge med ovenstående udfordringer, og fælles for alle, er at man hos mig, altid er god nok, og det er UMULIGT at være forkert hos mig.

Når et barn eller en ung har det svært, er det for det meste hele familien, der oplever udfordringen svær. Det er fordi kærligheden er så stor, og i som familie bare ønsker trivsel for jer alle og især den unge. Derfor kan man som fx. forældre godt komme til at give mere end man kan for sit barn, og det dræner energien og det er desværre sjældent i når i mål med det - ihvertfald uden hjælp.

Der er forskel på at være forælder og terapeut. Der er forskel på at lytte til sit barn og trøste, ift at tage barnets udfordringer på sine egne skuldre, og forsøge at løse dem alle. Især uden helt at vide, hvordan du bedst gør det.

Det kommer alt sammen ud af kærlighed. Og kærlighed er godt. Men kan også blive et sted, hvor du slider dig selv op, hvis ikke du passer på.

Børn og unge gør ALTID deres bedste. Det gør voksne også. Men det er svært at nå i mål, hvis ikke man kender vejen til målet. Så kan i komme på afveje, der ender blindt, eller ud af endnu sværere veje, med større udfordringer.

Jeg kan hjælpe jer med at finde vejen til jeres mål. Nogle gange er vejen lang, andre gange kan den vise sig at være kortere end forventet. Men det er her kærligheden bruges bedst - til at være villig til at gå HELE vejen sammen, uanset vejens længde.

 

Facade er ikke en styrke. Få hjælp til at være dig selv som ung. Trivselshuset.dk

 

Korttidsterapi for unge

Når en ung starter hos mig, er det nødvendigt, at den unge selv er indforstået med den hjælp jeg tilbyder, og er indstillet på, at ville være aktivt deltagende i at løse sin situation, eller opnå bedring, gennem min vejledning og med det redskaber jeg tilbyder.

Vi kan kun ændre det vi kan tale om. Det du ikke siger, får du ondt af.

Familien forventes ligeledes at være deltagende, også i egne samtaler med mig, da jeg oplever den unge bedst styrkes gennem sine forældres medvirken.

Samtaler med mig er fortrolige. Samtaler med unge, foregår i et tidsrum, der passer til den enkelte. Nogle har korte samtaler med mig, andre har længere. Med det nye forløb, er der plads til forskelligheden. Så uanset om den unge har brug for 15 min. samtale eller en time, så er der plads til begge dele.

Et forløb hos mig løber over en periode på 3 måneder ad gangen. Hvor vi arbejder på hurtigst mulig bedring af trivslen - selvfølgelig helt i den unges tempo. I et 3 måneders forløb, får den unge adgang til samtaler med mig, og samtalerne er IKKE tidsbestemte - det vil sige, der er plads til korte og lidt længere samtaler efter behov.

 

Gratis forsamtale til psykoterapi

 

Her får i et skræddersyet forløb, der passer til den enkelte. Der er hos mig mulighed for at arbejde gennem psykoterapi, kogntiv terapi, hypnose og IPS (og evt. kropsterapi, hvis relevant). Vi vælger det, der giver mening for situationen og den enkelte. Ofte i en kombination med hinanden.

 

Hør, hvordan en mor, har oplevet at få hjælp hos mig, efter hendes søn var ramt af svær stress.

 

 

 

Sådan kommer unge igang med terapi

Jeg har ofte kort eller ingen ventetid på opstart, men jeg tager kun klienter ind, som jeg mener jeg kan hjælpe. 

Og da alle mennesker er forskellige, er det vigtigt, at vi tager en forsamtale, hvor vi drøfter jeres udfordring, og afklarer om vi er et match til at samarbejde.

Så start med at tage en snak med dit barn/din ung og familie omkring det, der står på denne side. Og mærk efter i maven, om i er parate til en snak med mig, med henblik på eventuel opstart. Hvis i kan svare JA til det, så book en telefonisk forsamtale med mig - det koster 0 kr.

Når i booker en forsamtale, er der et spørgeskema i skal udfylde, for at både jeg og i kan være så forberedte som muligt, så vi får mest muligt ud af vores snak sammen.

Det er vigtigt i får skrevet eventuelle spørgsmål ned, og vælger hvem, der skal tale med mig, da jeg kun kan tale med en ad gangen via tlf. Del evt. tiden op mellem jer, hvis i er flere, der har brug for at drøfte noget med mig.

Husk at indtaste både for- og efternavn, når du bestiller tid.

 

Hvad koster psykoterapi mv.?

Book en enkelt samtale hos mig, hvis du har brug for at mærke, hvordan det er, at være i terapi hos mig. Det er en god ide med en enkelt samtale, hvis du har brug for at møde mig, inden du beslutter dig ift. et forløb.

 

Opnå et ret stort tilskud/rabat

Det er muligt hos mig, at opnå et ret stort tilskud, som jeg selv giver jer, da i ikke kan få offentlige tilskud hos mig. Tilskuddet kommer som en kontant rabat på et forløb, og der er også mulighed for at dele forløbets pris op i rater, hvis i har brug for dette, for at få det til at hænge sammen. Kontakt mig og spørg nærmere ind til dette, eller lad os snakke om det, under en gratis forsamtale, som du kan booke her på siden.

 

Husk at skrive dit barns navn, når du booker tid - både for og efternavn.

Pris for psykoterapi online eller i klinikken.

 

Om mig:

Shirley Lausen Psykoterapeut MPF hos Trivselshuset. Terapi til børn og unge.

Shirley Lausen, Psykoterapeut MPF hos trivselshuset.dk

Psykoterapeut MPF, Master Coch, Hypnoterapeut, IPS Terapeut, Metakogntiv terapeut

Shirley Lausen, Psykoterapeut MPF hos trivselshuset.dk medlem af psykoterapeutforeningen

 

Jeg har selv haft en svær barndom og ungdom, præget af megen angst, utryghed og lavt selvværd. Jeg endte med at flytte hjemmefra i egen lejlighed som 15 årig, og tumlede med mine udfordringer alene i mange år. Det var først, da jeg blev voksen og fik børn, jeg begyndte at tage mig af mine udfordringer. Og det var først, da jeg stoppede med at forsøge at klare det alene, der faktisk skete en forandring.

Jeg er også mor til 3, og har haft min del af svære udfordringer, blandt andet som mor til et barn med svære handicaps.

Nu har jeg brugt snart 15 år på at studere psykologi, adfærd, angst, misbrug, negative tanker og vores indre dele, som alle har vist sig at være gode. Og det ligger mig meget på sinde, at gøre mit til, at andre børn og unge, ikke skal vente lige så længe som mig, på at noget MÅSKE forandrer sig, ved et tilfælde.

Min proces har lært mig, at ALLE mennesker er helt unikke og derfor helt rigtige og perfekte, præcis som de er. Og det er indiskuterbart, fordi der kun findes EN af os, hver især, og derfor kan vi ikke sammenlignes med andre. Det betyder også, at der ingen tabuer er hos mig, og alt hvad du tumler med, er der af en grund, som vi kan tale om, som giver os alle en forståelse og en god forklaring på, hvorfor du har det svært. Det giver os også et billede af, hvad der skal til, for at løse det, der er svært.

Du er også velkommen hos mig, præcis som du er, og med det du har med i din rygsæk. Her er du helt rigtig, som du er.

 

 

FAQ

 

Hvornår skal man kontakte psykolog eller psykoterapeut til sit barn? Det skal man så snart, man kan mærke at barnet eller den unge har udfordringer, der ikke bliver bedre over kortere tid. Også i det tilfælde, hvor du kan mærke, at du selv begynder at blive slidt i udfordringen, så er det vigtigt at tage sin forældrerolle alvorligt, og finde hjælpe udefra. Det er nemlig enormt vigtigt at du bevarer din forældrerolle, og ikke forsøger at være dit barns terapeut, eller tage ansvaret for at løse dit barns udfordring på dig.

 

Hvordan kan jeg hjælpe mit barn? Du hjælper allerbedst dit barn, ved også at hjælpe dig selv. Intet barn eller ung trives, hvis far eller mor også går ned med flaget og sætter sin mentale sundhed over styr. Dit barn gør hvad du gør og ikke hvad du siger, så vis vejen for at søge hjælp, så dit barn lærer, at det er helt ok at gøre, og at man ikke skal tackle alt selv. Når du rækker ud efter hjælp, viser du også at du er i stand til at hjælpe dig selv. Så du hjælper dit barn allermest, ved at vise vejen til rette hjælp OG ved at forblive i din rolle som forælder, der kan give knus, kram, gode oplevelser - og også få sagt fra, når noget bliver for meget for dig.

 

Hvad kan en psykoterapeut hjælpe med? Børn og unge er mestre i at holde ting inde, for at passe på far og mor og deres omgivelser. En psykoterapeut kan hjælpe dit barn med at have et trygt sted at fortælle de svære ting, de holder inde, og give dit barn de rette redskaber til at komme tilbage i trivsel og mental sundhed. Det sker via forløb med samtaler og konkrete redskaber barnet kan bruge og øve sig på, både hjemme, men også socialt og med sig selv. Hos mig er der stor fokus på at styrke selvværdet, trygheden og de sociale kompetencer, uanset om man er udfordret af angst, depression, stress, eller sit generelle syn på sig selv.

 

Kan man få tilskud til psykoterapi til sit barn/ung? På en måde kan du. Men ikke fra det offentlige. Det er kun psykologer med ydernumre, der kan tilbyde tilskud til samtaleterapi, og de har enormt lange ventetider i øjeblikket. Så tilbuddet hos mig, er egenbetalt. Til gengæld kan du barn komme igang med behandling med det samme, uden at vente og forværre dit barns udfordring. Jeg tilbyder et tilskud/rabat til dem som vælger at være i et 3 måneders forløb hos mig. Vi arbejder intensivt sammen i de 3 måneder, hvor i som forældre også indrages og får redskaber og hjælp til at hjælpe jeres vidunderlige barn. Et forløb starter altid med en telefonisk forsamtale, hvor vi drøfter dit barns udfordringer og mulighederne. Det koster 0 kr.