Loading...

Parterapi online Sønderjylland Parterapeut Shirley lausen 6630 Rødding

 

Parterapi online eller i Øster Lindet, 6630 Rødding

 

Genfind glæden, nærheden og den gode kommunikationen gennem parterapi.

 

Styrk parforholdet. Gør op med kernerne i de parforholdsproblemer, der gør samlivet svært. Her sætter vi sammen kommunikation i parforhold i fokus, og giver jer konkrete parterapi øvelser der, hjælper jer frem mod det samliv i ønsker jer.

 

 

Parterapi sessioner, ægteskabsrådgivning / parforhold rådgivning der styrker jeres parforhold og kommunikation

Velkommen til Trivselshuset.dk - hvor par i Sønderjylland og hele Danmark finder vejen til fornyet kærlighed, dybere forståelse og styrket kommunikation. Vores unikke tilgang til parterapi fokuserer på at skabe et trygt rum, hvor begge parter kan udtrykke og udforske deres følelser, ønsker og lære nye, konkrete redskaber, der gør kommunikation lettere og markant mere positiv.

Parterapi er både en personlig udvikling, og en udvikling i jeres parforhold.

 

Book en gratis introsamtale med Trivselshuset.dk

 

Mine klienters oplevelser hos mig:

udtalelse-om-parterapi-hos-Shirley

"Shirley har gjort det umulige muligt – hun har hjulpet os med at omdannet vores udfordringer til muligheder for at styrke vores forhold. For os har det været hver en krone og time værd, at lære nye måder at kommunikere på og lære hinanden at kende igen. Vi er blevet meget mere afslappede og har overskud til hinanden og vores børn. Vi står nu som et stærkere, mere forenet par, takket være hendes utrættelige støtte og dybdegående indsigt. Tak for en tryg tid sammen."

- Lone og Michael

 

De bedste redskaber, samtaler og øvelser

- tilpasset jeres udfordring:

 

Dynamisk Parterapi

Giver en ramme i terapien, hvor vi har fokus på, at i flytter jer kontinuerligt mod jeres fælles mål. Vi arbejder både med det der er svært, men også med hvordan i kommer videre derfra, skridt for skridt.

 

Mentalisering

Er vigtigt forståelsen af hinanden. Mentalisering er forståelsen af, hvad der foregår i den andens sind og følelser - og i dit eget. Og hvordan det påvirker hinanden. En bonus ved mentalisering, er at det giver større tryghed i dine relationer.

 

Fokus på, at styrke kommunikation i parforholdet

Hos mig får i helt nye måder at kommunikere på, som sikre at I udtrykker jer, så i forstår hinanden og kan tale sammen, uden at jeres forsvar kommer i spil - dermed kan rigtigt mange diskussioner og skænderier undgås og i vil opleve meget større tilfredshed.

 

Redskaber til at styrke parforholdet

Her får i konkrete og personligt tilpassede redskaber og parterapi øvelser der specifikt hjælper jer, med at gøre op med det, der er svært for jer, og styrke det i gerne vil hen mod. Jeg har en stor mængde redskaber at tilbyde jer, og i får dem, der vil gavne jer mest, så det bliver så enkelt og fokuseret som muligt for jer.

 

Vælg den bedste parterapeut til parterapi i Sønderjylland. Shirley Lausen, Trivselshuset.dk

 

Gratis Introsamtale - Din tryghed

Det er normalt at være usikker, men at tage det første skridt har aldrig været nemmere. Start jeres rejse mod et forbedret forhold i dag med en gratis, 30-minutters introsamtale.

Book jeres intro-samtale idag, hvis i ønsker forandring i parforholdet.

Det er ikke en god ide at vente med at komme igang eller håbe tingene løser sig selv - det har i allerede prøvet.

 

Reservér jeres gratis intro-samtale nu

 

Book en gratis introsamtale med Trivselshuset.dk

 

Parterapi i Sønderjylland eller online?

Rigtig mange vælger efterhånden at have deres konsultationer og parterapi online hos mig. Dels fordi det er nemt - I sparer tid og penge i transport. Men mindst lige så vigtig er trygheden i at være i sine trygge rammer, og så er det også lettere at få 2 kalendere til at passe sammen på den måde, når i alligevel er hjemme.

Mine klienter fortæller, at de får lige så meget ud af vores onlinesamtaler, som når vi ses i min praksis på Terpvej 29, Øster Lindet, 6630 Rødding. 

I er naturligvis også meget velkomne i min praksis, hvor vi også danner et trygt rum til jer begge.

 

udtalelse-om-parterapi-hos-Shirley

"Kære Shirley, ......du har med din unikke blanding af professionalisme og personlig varme givet os det mest uvurderlige gave: Evnen til at kommunikere og skabe nærhed. Det er, som om vi har lært et helt nyt sprog sammen – kærlighedens sprog. Og vi taler ikke længere om skilsmisse"

- Isabella og Emil Larsen

 

Hvad koster parterapi?

Hos mig kan i vælge at booke enkelt tider, eller indgå i et forløb, som tilpasses jer. Et forløb hos mig, giver jer mulighed for at få billigere parterapi, og samtidig sikre jer, at i når så langt som overhovedet muligt, uden at miste momentum.

Et pakkeforløb er typisk 6 eller 10 konsultationer. og I har mulighed for at betale forløbet som engangsbeløb, eller dele betalingen op i rater.

Mine klienter, der vælger forløb, oplever en hurtigere og mere markant bedring, samt en kortere vej til deres mål om et stærkere og mere velfungerende parforhold.

OBS: Det kræver en intro-samtale med mig, før du kan blive optaget på et forløb.

I er velkomne til at booke enkelt konsultationer, hvis i hellere vil det, evt. før i beslutter jer for et forløb.

Hvis i ønsker at booke en enkelt session, kan i gøre det her:

Parterapi-Sønderjylland-bestil-tid-hos-parterapeut

 

udtalelse-om-parterapi-hos-Shirley

"... Vi har haft et forløb på 6 konsultationer, og oplevede en markant forskel i både i vores forhold, men også i vores personlige udvikling, hver især. Lise er blevet meget mere glad og trives mere, end hun har gjort i mange år, og jeg er glad for, at vi tog springet, selvom jeg (Bent) havde mange forbehold for at starte i parterapi. Det er det bedste vi har gjort for os selv. og vi gør det gerne igen, hvis behovet skulle opstå - men kun hos dig, for her er vi trygge"

- Lise og Bent M.

 

 

Få et godt samtale-redskab og indspiration til at styrke jeres parforhold med det samme

Det koster kun jeres email.

 

Samtalekort-til-par-Parterapi-gratis-redskab-trivselshuset.dk-onlineterapi

 

Følg mig på facebook: 

Trivselshuset.dk på facebook

 

Har i spørgsmål omkring parterapi hos mig?

Det er altid det mest optimale, at i booker en introsamtale, hvor vi har god tid til at snakke om jeres udfordring, og afklare spørgsmål i måtte have. Men har i et enkelt spørgsmål til parterapi hos mig, som i gerne vil have svar på kan i kontakte mig

Mail: kontakt@trivselshuset.dk eller via tlf. 2169 7777

 

Shirley Lausen Parterapeut Sønderjylland 6630 Rødding, parterapi online

 

Shirley Lausen Psykoterapeut MPF og Parterapeut hos Trivselshuset.dk

Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Master Coach og Hypnoterapeut

Læs mere om mig her.

Shirley Lausen Psykoterapeut MPF og Parterapeut Trivselshuset.dk

 

 

 

FAQ

 

Hvad koster det, at gå i parterapi? En enkelt parterapisession (op til 90 min.) koster 1.500 kr. Der er ikke tilskud til parterapi, men hos mig, har jeg valgt at yde et tilskud/rabat til par, der er i et forløb hos mig, så der er mange penge at spare ved at vælge et forløb. Dog kan det være godt, at booke en enkeltsession først, så i begge kan mærke, om i er det rette sted hos mig. Det er nemlig vigtigt, at i begge føler jer godt tilpas med terapien som udgangspunkt. Jeg tilbyder mulighed for at opdele betalingen for forløb, hvis i har brug for det.

Hvornår er det for sent til parterapi? I princippet aldrig. For selv de par, der ender med at gå fra hinanden, kan have brug for at kunne være med hinanden på en ordentlig måde, fx. af hensyn til fælles børn. Jeg har en del par, der kommer hos mig, selvom deres parforhold faktisk er godt og trygt. De er hos mig, for at få redskaber til at kunne blive ved at have det godt sammen, og undgå, der går hverdag i den, eller at de vokser fra hinanden. Et parforhold har brug for, at i bliver ved at lære hinanden at kende igen og igen, fordi vi som mennesker forandrer os.

Hvad snakker man om i parterapi? I princippet er ALT velkomment i vores snakke sammen. Hos mig er der ingen tabu-emner, og jeg taler gerne med jer om alt fra sure sokker til sex. Det eneste der ikke bliver særlig meget plads til hos mig er skænderier. For det kan i lige så godt gøre derhjemme, og behøver ikke betale mig for at være tilskuer til det. Det er helt ok, at blive vred, ked af det, utryg og glad undervejs. Vi tackler det bare mere nærværende og omsorgsfuldt hos mig.

Hvad, hvis min partner ikke vil med i parterapi? Ja, så går du bare alene i parterapi (eneterapi). Jeg har mange der går i parterapi alene, og med stor succes! For så snart DU forandrer noget ift. dit eget udgangspunkt, ja så forandrer noget sig også i dit parforhold. Og det er heller ikke sjældent, at det ender med, at din partner faktisk også hopper med på forandringen, når han/hun oplever din forandring. Og din partner er også velkommen som gæst i din eneterapi undervejs.

Parterapi effektivitet? Parterapi er særdeles effektivt, såfremt i bruger de redskaber i får, og er aktivt deltagende i terapien. Al terapi handler om, at lære sig selv og i parterapi også hinanden at kende. Vær åben og nysgerrig, så får I allermest ud af jeres parterapi.