Loading...

Parterapi hos Parterapeut Shirley Lausen Øster Lindet, 6630 Rødding eller Online parterapi

 

Parterapi online eller i Øster Lindet, 6630 Rødding 

Få glæden, nærheden og ikke mindst dig selv tilbage, gennem dynamisk parterapi.

 

Book forsamtale Parterapi Trivselshuset.dk

 

Kan du genkende en eller flere af følgende udfordringer, så kan parterapi være en god hjælp for jer:

 

Manglende tilfredshed i forholdet

Kommunikationen bliver svær

Diskussioner/skænderier opstår oftere

Nærheden mangler

Ensomhed i parforholdet

Utroskab/andre svigt

Manglende åbenhed

Manglende overskud 

 

Og det er helt normalt - men det er vigtigt at arbejde med at løse udfordringerne, hvis forholdet skal bestå, men i høj grad også, hvis din egen trivsel og tilfredshed skal bestå.

 

Skilsmisse kan ofte undgås for par med styrken til at række ud

For nogle par, er det svært at tage skridtet ud i parterapi. Og det er mest af alt, fordi de gerne vil kunne klare tingene selv. Men det er svært uden de rette redskaber og den rette øvelse, når store følelser er på spil. Parterapi hos mig, hjælper jer til, at kunne kommunikere bedre, giver jer redskaber til at håndtere de svære tider, og øvelsen i at blive gode partnere for hinanden igen.

Parterapi er nemlig et redskab til netop at få det der mangler, for at kunne klare det selv igen - men nu på en mere konstruktiv og positiv måde, fremfor den måde i indtil nu har brugt, som ikke fungerer.

I parterapien hos mig, har vi fokus på jeres kommunikation, jeres ønsker og jeres egne personlige behov.

 

Samtalekort til par, Paterapi hos Parterapeut Shirley Lausen, Sønderjylland

 

Parterapi i Sønderjylland eller online?

Jeg har mange klienter, der kører meget langt for at komme i terapi hos mig.

Min praksis ligger midt i Sønderjylland, og der er i selvfølgelig meget velkomne.

Men for mange mennesker med en travl hverdag, kan det at skulle køre eller afsætte tiden til at køre til terapi, være det der afgør, at de slet ikke går igang med det, eller føler de kan prioritere det.

Det er der en løsning på. Nemlig terapi online. Det er muligt både som ene terapi og parterapi.

Det kræver at i kan sidde i ro og fred, mens terapien er igang. Og det kræver i har en stabil internetforbindelse.

Vi mødes i lukkede samtalerum, hvor samtalerne kan blive lige så gode, som hvis vi sad overfor hinanden.

Et onlinemøde kan være mindst lige så givende som et fremmøde i min praksis. Så det eneste du vil skulle undvære, er den kolde flaske kildevand, jeg altid byder på, når du vælger at have samtaler med mig i min praksis i Øster Lindet.

 

Hvad koster parterapi?

Hos mig kan i vælge at booke enkelt tider, eller indgå i et forløb, som tilpasses jer. Når i er i et forløb hos mig, kan i spare penge, og samtidig sikre jer, at i når så langt som overhovedet muligt, uden at miste momentum.

Mine klienter, der vælger forløb, oplever en hurtigere og mere markant bedring, samt en kortere vej til deres livsmål.

OBS: Det kræver en afklarende forsamtale med mig, før du kan blive optaget på et forløb.

 

hvad koster parterapi Sønderjylland

 

Gå i parterapi alene

Hos mig er det muligt at have et eneforløb, med fokus på parforholdet. Det kan være din partner har modstand mod parterapi af den ene eller den anden grund.

Men det skal ikke forhindre dig i, at imødekomme dit tydelige behov for, at noget forandrer sig, for at du trives.

For når du forandrer dig, så forandrer noget sig også i jeres dynamik og parforhold.

Et eneforløb giver dig også mulighed for, at kommunikere anderledes med din partner i jeres eventuelle uenigheder.

I eneterapi har du også mulighed for at invitere din partner med som gæst til en enkelt session. Det kan give vedkommende et bedre indtryk af, hvad terapi egentlig er, og gøre vedkommende klogere på dig og det du har brug for.

Det er også sådan, at der i parterapi kan være behov for, at en eller begge parter har eneterapi ved siden af, hvis der er personlige udfordringer, der fylder meget i parterapien, som den enkelte skal have løst.

"Et velfungerende parforhold, handler i virkeligheden om, at begge parter er tilfredse og trives.... med sig selv." - Shirley Lausen

 

Eneforløb kan du læse mere om her.

 

Giv kærligheden værdi Parterapi Trivselshuset.dk

 

Om mig:

Når du møder mig som terapeut, møder du mig også som menneske.

Mange af de ting, som mine klienter tumler med, har jeg også selv oplevet i mit liv.

Det betyder også, at alt er velkomment hos mig, uden fordømmelse. For alt har en forståelig baggrund i min optik.

Mit eget parforhold er efterhånden 14 år gammelt, og vi har også oplevet udfordringer som skulle tackles. Blandt andet at skabe en familie, hvor der i forvejen er børn, og det at miste vores fælles barn. Det at have en travl hverdag, er også et sted, vi har skullet arbejde på, at blive tydelig med vores behov og ønsker, for en ting er at tackle de svære ting, der i perioder opstår, en anden er, at tackle hverdags-utilfredshed.

Hvis man forstår at kommunikere omkring sine egne behov, følelser og udfordringer på en konstruktiv måde, hvor der er mest mulig sandsynlighed for at blive hørt og imødekommet, istedet for at overlade det hele til sig selv, så kan de svære udfordringer være med til at styrke forholdet. Og modsat kan manglen på samme, være med til at skabe kløfter imellem et par.

Det vigtige er ikke de udfordringer vi møder i livet. 

Det vigtige er, hvordan vi behandler os selv i dem.

Og husk:

"Villighed til at gøre noget anderledes, er en forudsætning for enhver forandring" - Shirley Lausen

 

Tag ansvar for din trivsel. Trivselshuset.dk Parterapi

 

For at komme i terapiforløb hos mig, skal du/i have en forsamtale først.

Samtalen foregår pr. telefon, og jeg kan kun tale med EN ad gangen. I er velkomne til at dele tiden mellem jer, hvis i begge har brug for at tale med mig, eller også kan den ene part lytte med. Der er sat 30 min. af til vores snak, så det er vigtigt i lige udfylder spørgeskemaet, der kommer et link til, når i booker en forsamtale, så jeg er godt forberedt og i er det samme. Så får vi mest muligt ud af vores tid sammen.

I samtalen finder vi ud af, om vi er et match til at arbejde med din udfordring, og vi får mulighed for at stille eventuelle spørgsmål vi måtte have til hinanden.

Hvis du er parat til at gå igang med at skabe en positiv forandring i dit liv, så book en forsamtale idag. Det koster 0 kr.

 

Book forsamtale Parterapi Trivselshuset.dk

 

FAQ

 

Hvad koster det, at gå i parterapi? En enkelt parterapisession (op til 90 min.) koster 1.500 kr. Der er ikke tilskud til parterapi, men hos mig, har jeg valgt at yde et tilskud/rabat til par, der er i et forløb hos mig, så der er mange penge at spare ved at vælge et forløb. Dog kan det være godt, at booke en enkeltsession først, så i begge kan mærke, om i er det rette sted hos mig. Det er nemlig vigtigt, at i begge føler jer godt tilpas med terapien som udgangspunkt. Jeg tilbyder mulighed for at opdele betalingen for forløb, hvis i har brug for det.

Hvornår er det for sent til parterapi? I princippet aldrig. For selv de par, der ender med at gå fra hinanden, kan have brug for at kunne være med hinanden på en ordentlig måde, fx. af hensyn til fælles børn. Jeg har en del par, der kommer hos mig, selvom deres parforhold faktisk er godt og trygt. De er hos mig, for at få redskaber til at kunne blive ved at have det godt sammen, og undgå, der går hverdag i den, eller at de vokser fra hinanden. Et parforhold har brug for, at i bliver ved at lære hinanden at kende igen og igen, fordi vi som mennesker forandrer os.

Hvad snakker man om i parterapi? I princippet er ALT velkomment i vores snakke sammen. Hos mig er der ingen tabu-emner, og jeg taler gerne med jer om alt fra sure sokker til sex. Det eneste der ikke bliver særlig meget plads til hos mig er skænderier. For det kan i lige så godt gøre derhjemme, og behøver ikke betale mig for at være tilskuer til det. Det er helt ok, at blive vred, ked af det, utryg og glad undervejs. Vi tackler det bare mere nærværende og omsorgsfuldt hos mig.

Hvad, hvis min partner ikke vil med i parterapi? Ja, så går du bare alene i parterapi (eneterapi). Jeg har mange der går i parterapi alene, og med stor succes! For så snart DU forandrer noget ift. dit eget udgangspunkt, ja så forandrer noget sig også i dit parforhold. Og det er heller ikke sjældent, at det ender med, at din partner faktisk også hopper med på forandringen, når han/hun oplever din forandring. Og din partner er også velkommen som gæst i din eneterapi undervejs.

Psykoterapeut MPF og Parterapeut Shirley Lausen hos Trivselshuset.dk

Shirley Lausen Psykoterapeut MPF og Parterapeut hos Trivselshuset.dk

Uddannet: Psykoterapeut MPF, Parterapeut, Master Coach og Hypnoterapeut

Shirley Lausen Psykoterapeut MPF og Parterapeut Trivselshuset.dk