Loading...

 

Hypnose og hypnoterapi online 6630 Rødding Sønderjylland hypnoterapeut Shirley Lausen

 

Hypnose / hypnoterapi i Øster Lindet, 6630 Rødding

- Eller online

Velkommen til den blideste form for forandringsterapi - hypnose. I Trivselshuset i Øster Lindet tilbyder jeg hypnose som en blid, og effektiv metode til at opnå personlige forandringer og overvinde udfordringer, der bunder i tankebegrænsninger og misforståede oplevelser. I den hyggelige klinik, vil du opleve ro og behagelige rammer. Hypnose er uden den store anstrengelse for dig, og kræver kun et dybfølt ønske fra dig om forandring, for at du kan skabe den forandring du vil have. Hvis du har lang vej til Øster lindet, kan du have dine hypnosesessioner med mig online i et trygt møderum, hvor vi kan se og høre hinanden. Det har samme effekt, som når du er hos mig. Kontakt mig og hør mere om, hvordan.

 

Effektiv og tryg hypnose hos trivselshuset.dk

 

Hvad kan hypnose forandre for mig?

Hypnose er en effektiv metode til at tackle en bred vifte af problemer. Fra vaner du ønsker at forandre, som rygning, overtænkning, overspisning, selvværd og tankemylder ved indsovning. Ved at arbejde direkte med din underbevidsthed, kan vi effektivt adressere og ændre de dybtliggende overbevisninger og mønstre, der hindrer dig i at opnå dit fulde potentiale.

 

 

Susanne blev også røgfri

 

 

Hvordan virker hypnose?

Under hypnose bliver du guidet ind i en tilstand af fokuseret opmærksomhed, hvor dit sind er mere åbent for forslag og forandring. I denne tilstand kan jeg arbejde direkte med din underbevidsthed, som er den del af dit sind, der styrer mange af dine automatiske tanker og adfærdsmønstre. Denne tilgang gør det muligt at skabe positive ændringer i dine tanker og handlinger.

 

Rygestophypnose røgfri med hypnose trivselshuset.dk

 

Du kan også blive røgfri, med onlineprogrammet som Søren. Klik her og se mere.

 

Hvorfor virker hypnose?

Hypnose virker fordi den tillader direkte adgang til din underbevidsthed, hvor mange af vores fastgroede overbevisninger og adfærdsmønstre findes. Ved at adressere disse på et dybere niveau, kan hypnose skabe effektive og langvarige forandringer.

 

 

Hvor mange hypnoser skal jeg have?

For at sikre den mest effektive oplevelse, skal du hos mig have minimum to hypnosesessioner. Dette giver os mulighed for grundigt at arbejde med dine specifikke udfordringer og sikre, at forandringen er dybdegående og varig. Antallet af hypnosebehandlinger afhænger af, omfanget af din udfordring, og din evne til at give dig hen til hypnosen.

 

Book en gratis introsamtale med Trivselshuset.dk

 

 

Hvad koster hypnose?

2 hypnosessioner, som er minimum hos mig,  Der er også mulighed for at vælge et hypnoseforløb på 5 sessioner, hvis din udfordring løses bedst med det, 5 sessioner giver jeg et særligt tilskud / rabat til, og forløbet kan betales med 3 månedlige rater. Book en gratis introsamtale, hvor jeg kan give dig et mere klart billede af, hvad der er den bedste løsning for dig. Det er uforpligtende at få booke din introsamtale og høre mere om dine muligheder. Introsamtalen er for dig, der er parat til at være grund med din forandring. 

 

Vælg den bedste hypnotisør eller hypnoterapeut. Sønderjylland. Shirley Lausen, Trivselshuset.dk

 

En særlig hypnoterapeut

Som en af de eneste i Danmark, har jeg 2 hypnose/hypnoterapiuddannelser. Det betyder, at jeg har en større faglig baggrund og erfaring i hypnose, end mange andre hypnotisører. Foruden professionel ekspertise har jeg en dyb forståelse og empati for hver enkel klients behov. Med en baggrund i både hypnose, coaching og andre terapiformer, er du sikret en behandling, der er tilpasset præcis til dig.

 

Sådan skaber du forandring gennem hypnose

At skabe forandring gennem hypnose kræver dit ønske og engagement. Min rolle er at hjælpe dig igennem processen, og finde dine begrænsninger og hjælpe dig med at gøre op med dem, så du kan opnå din forandring. Men den egentlige forandring sker inde i dig. Jeg støtter og guider dig på din rejse mod personlig udvikling og forbedret livskvalitet.

 

Ulla blev fri af sin edderkoppefobi 

 

 

Hvad skal der ske nu?

Alle forandringer kræver handling. Og derfor er det nu vigtigt du tager stilling. Går du videre uden at gå i gang med din forandring, eller tager du det vigtigste skridt, og booker en tid – enten til hypnose, eller til en gratis introsamtale? Er der mon mere du har brug for at afklare eller vide mere om? Har du brug for en snak med mig om hypnosen ift. Din udfordring? Det vigtigste er at du tager action, så det ikke kun bliver ved tanken (for nu har du med garanti tænkt på det MANGE gange).

 

Følg mig på facebook: 

Trivselshuset.dk på facebook

 

Book din Hypnosesession eller din gratis introsamtale med mig nu

Så har du taget det vigtigste skridt mod din forandring.

 

Book en gratis introsamtale med Trivselshuset.dk

 

Anbefalinger af hypnose hos Trivselshuset.dk

 

"Jeg har fået hjælp til mit problem med at falde i søvn og sove godt om natten. Det krævede 2 hypnoser. Det er simpelthen så fedt"

Mikkel M.

 

"Mit problem var at jeg havde en masse myldretanker og overtænkning. Jeg oplevede Shirley som den bedste hypnotisør, for jeg har prøvet at være hos 2 andre, og de kunne slet ikke det samme som Shirley kan. Jeg er taknemmelig for hendes hjælp".

Mona Berggren

 

"En fantastisk service hos Trivselshuset, og en særlig tak til Shirley for en fantastisk hypnoseoplevelse, hvor jeg gik ud af døren, som et nærmest nyt menneske, da jeg ikke er bange for eksamener mere".

Louise B. Jensen

 

 

 

Shirley Lausen, Hypnoterapeut siden 2011

Uddannet 5-PATH hypnoterapeut, Avanceret hypnoterapeut Og Psykoterapeut MPF

Læs mere om mig her.

Shirley Lausen hypnoterapeut, hypnoterapi, hypnose online 6630 Rødding Sønderjylland

 

 

FAQ

 

Hvad sker der, når man er i hypnose? Hypnose er en afslappet tilstand, som du også er i når du sover. Forskellen på søvn og hypnose er at du er ved bevidsthed under hypnose, men er afslappet, som når du sover. Når din hjerne ikke skal forholde sig ret meget til kroppen og tanker, har vi sammen lettere adgang til din underbevidsthed, som styrer man af dine tanker og handlinger. Og hvis du ønsker en forandring, så er det der den skal laves, for at kroppen og hjernen er med på den pågældende forandring.

 

Hvad kan hypnose hjælpe med? Hypnose kan hjælpe dig med næsten alt du ønsker en forandring i. Det kan være en vane som rygning fx. Det kan være dit selvværd, en specifik angst. I princippet alt, hvor der i dig er en overbevisning, der ikke bare med tanken kan ændres. Faktisk har jeg også god erfaring med at afhjælpe smerter, spændinger, ondt i maven, hovedpiner, tics eller traumer med hypnose.

 

Er hypnose ægte? Ja det kan du tro det er. For du gør det selv, når du fx. falder i staver, eller måske har kørt i bilen og er blevet lidt overrasket over, at du allerede er nået hertil, fordi du ikke har lagt mærke til turen det sidste stykke tid. Hypnose er sådan set, at have et bestemt indre fokus og udelukke mange af de andre indtryk omkring dig. Og når du sover. Det er også en form for hypnose, for der arbejder din underbevisthed på fuld tryk med at rydde op og bearbejde.

 

Hvem kan ikke hypnotiseres? Dem der ikke har lyst til at blive hypnotiseret, kan ikke. Og dem der ikke ønsker en forandring, virker hypnose ikke på. For hypnose skal være ønsket og frivillig. Der foregår ingen tvang i hypnose, selvom det kan se sådan ud på TV. Det er scenehypnose, og det har intet med terapeutisk hypnose at gøre. Det er helt ok, hvis du har noget utryghed omkring hypnose. Det har de fleste første gang. Men jeg har endnu ikke oplevet nogen, der ikke synes det var vildt fedt, når det først er prøvet.