Loading...

Hypnose i Øster Lindet, 6630 Rødding

 

Effektiv og tryg hypnose hos trivselshuset.dk

 

Hypnose er for ALLE - børn, unge og voksne, der:

ØNSKER

En forandring i en vane

At gøre op med adfærdsmønstre/tanker

At styrke dit selvværd

At nå et bestemt mål

At mindske frygt

Siden 2011 har jeg arbejdet som hypnotisør / hypnoterapeut, og hjulpet 1000-vis af mennesker til at blive røgfrie, slippe af med fobier, og andre udfordringer.

 

Hypnose i klinikken eller online?

Hos mig, har du mulighed for at få hypnose i min praksis i Øster Lindet, 6630 Rødding, lige midt i Sønderjylland, eller online, via lukkede møderum, hvor du hjemme fra dine trygge rammer, kan få hypnosesessionen via din tlf. laptop, tablet eller computer. Så du er ikke afhængig af, at bo i nærheden af min praksis.

I sin enkelhed, får du et link til vores møde, og kan deltage på den måde. Det er meget vigtigt, at du er et sted, hvor du kan være helt i ro og fred, mens du får hypnosen. Det er en fordel, at bruge høretelefoner til mødet, så du ikke bliver forstyrret at noget udefra.

Hvis du ønsker rygestop, har du mulighed for at bruge mit grundige 5-trins forløb - FIHRN, som du kan deltage i hjemmefra, som også inkluderer rygestophypnose. Klik her og læs om forløbet.

Hypnose er en behagelig og naturlig tilstand at være i

Mine klienter oplever ofte at komme i meget dyb hypnose hos mig. Det skyldes måden jeg laver hypnose på.

Hypnose er behageligt, idet du ikke behøver forholde dig til kroppen og tankerne, men bare kan være helt afslappet og veltilpas, mens vi har kontakt til din underbevisthed.

Ligesom når du sover.

 

Din underbevidsthed vil tage imod mine hypnotiske forslag og rettelser, så længe de er i overensstemmelse med dine ønsker og behov. Det betyder, at hypnose kan ikke tvinge dig til noget du ikke vil. Hypnose kan hjælpe dig med et øget fokus på vejen til det du gerne vil opnå, så du lettere når i mål.

 

Glæde kommer når du har det godt. Trivselshuset.dk

Hvor mange gange hypnose skal der til?

Det er umuligt at svare helt nøjagtigt på, idet mennesker er forskellige. Hypnoseforløb er typisk korte forløb, men fælles for alle, der vælger hypnose hos mig, er at vi skal være enige om at være grundige, så du kan nå dit mål.

Derfor kan du ikke booke hypnose hos mig, uden at have haft en telefonisk forsamtale med mig, hvor vi afklarer om vi er et match til at løse din udfordring, og om du er klar til at få løst din udfordring gennem hypnose.

Alle hypnoseforløb hos mig, indeholder minimum 2 hypnose behandlinger.

Et hypnoseforløb koster fra 3000 kr.

 

Er du parat til at nå dit mål gennem hypnose?

Så book en forsamtale idag

 

Book forsamtale. Trivselshuset.dk

 

Shirley Lausen, Hypnoterapeut siden 2011

Uddannet 5-PATH hypnoterapeut, Avanceret hypnoterapeut Og Psykoterapeut MPF

Shirley Lausen, hypnotisør og hypnoterapeut trivselshuset.dk

Jeg har selv brugt hypnose til at hjælpe mig med udfordringer i livet. Blandt andet, har jeg dannet en særlig hypnose, der har vist sig særdeles effektivt i ifm. vægttab. Jeg har selv i skrivende stund tabt 40 kg. med hypnosen. Derfor arbejder jeg i øjeblikket på, at danne et forløb til dig, der har et ønske om at blive glad for din krop. Følg med på det sociale medier via knapperne under dette skriv, for at holde dig opdateret om, hvornår forløbet bliver frigivet.