Loading...

 

Hypnose rygestop, angst, lavt selvværd, svært ved at sove, Shirley Lausen 6630 Rødding, eller hypnose online. Også hypnose til børn og unge

Hypnose i Øster Lindet, 6630 Rødding

For at starte i hypnose hos mig, skal du have en afklarende forsamtale, hvor vi afklarer, om jeg kan hjælpe dig i mål.

 

Book forsamtale. Trivselshuset.dk

 

Effektiv og tryg hypnose hos trivselshuset.dk

 

Hypnose er for ALLE - børn, unge og voksne, der:

ØNSKER

En forandring i en vane

At gøre op med adfærdsmønstre/tanker

At styrke dit selvværd

At nå et bestemt mål

At mindske frygt

Siden 2011 har jeg arbejdet som hypnotisør / hypnoterapeut, og hjulpet rigtig mange mennesker til at blive røgfrie, slippe af med fobier, og andre udfordringer.

 

Hypnose i klinikken eller online?

Hos mig, har du mulighed for at få hypnose i min praksis i Øster Lindet, 6630 Rødding, lige midt i Sønderjylland, eller online, via lukkede møderum, hvor du hjemme fra dine trygge rammer, kan få hypnosesessionen via din tlf. laptop, tablet eller computer. Så du er ikke afhængig af, at bo i nærheden af min praksis.

I sin enkelhed, får du et link til vores møde, og kan deltage på den måde. Det er meget vigtigt, at du er et sted, hvor du kan være helt i ro og fred, mens du får hypnosen. Det er en fordel, at bruge høretelefoner til mødet, så du ikke bliver forstyrret at noget udefra.

 

Rygestophypnose røgfri med hypnose trivselshuset.dk

 

Hvis du ønsker rygestop, har du mulighed for at bruge mit grundige 5-trins forløb - FIHRN, som du kan deltage i hjemmefra, som også inkluderer rygestophypnose. Klik her og læs om forløbet.

 

Hypnose er en behagelig og naturlig tilstand at være i

Mine klienter oplever ofte at komme i meget dyb hypnose hos mig. Det skyldes måden jeg laver hypnose på.

Hypnose er behageligt, idet du ikke behøver forholde dig til kroppen og tankerne, men bare kan være helt afslappet og veltilpas, mens vi har kontakt til din underbevisthed.

Ligesom når du sover.

 

Din underbevidsthed vil tage imod mine hypnotiske forslag og rettelser, så længe de er i overensstemmelse med dine ønsker og behov. Det betyder, at hypnose kan ikke tvinge dig til noget du ikke vil. Hypnose kan hjælpe dig med et øget fokus på vejen til det du gerne vil opnå, så du lettere når i mål.

 

Se og hør Ullas oplevelse

 

 

 

Hvor mange gange hypnose skal der til?

Det er umuligt at svare helt nøjagtigt på, idet mennesker er forskellige. Hypnoseforløb er typisk korte forløb, men fælles for alle, der vælger hypnose hos mig, er at vi skal være enige om at være grundige, så du kan nå dit mål.

Derfor kan du ikke booke hypnose hos mig, uden at have haft en telefonisk forsamtale med mig, hvor vi afklarer om vi er et match til at løse din udfordring, og om du er klar til at få løst din udfordring gennem hypnose.

Alle hypnoseforløb hos mig, indeholder minimum 2 hypnose behandlinger.

 

Er du parat til at nå dit mål gennem hypnose?

Så book en forsamtale idag

 

Book forsamtale. Trivselshuset.dk

 

Hvad koster hypnose?

Hos mig kan du vælge at booke enkelt tider, eller indgå i et intensivt 1-1 forløb, som tilpasses dig fuldstændigt. Når du er i et forløb hos mig, har du mulighed for at nå helt i mål med din forandring.

Mine klienter, der vælger intensiv forløb, oplever en hurtigere og mere markant bedring, samt en kortere vej til deres livsmål.

OBS: Det kræver en afklarende forsamtale med mig, før du kan blive optaget på et forløb.

 

Hvad koster hypnose Sønderjylland

 

Se og hør Susannes oplevelse med at blive røgfri

 

 

 

Shirley Lausen, Hypnoterapeut siden 2011

Uddannet 5-PATH hypnoterapeut, Avanceret hypnoterapeut Og Psykoterapeut MPF

Shirley Lausen, hypnotisør og hypnoterapeut trivselshuset.dk

Jeg har selv brugt hypnose til at hjælpe mig med udfordringer i livet. Blandt andet, har jeg dannet en særlig hypnose, der har vist sig særdeles effektivt i ifm. vægttab. Jeg har selv i skrivende stund tabt 40 kg. med hypnosen. Derfor arbejder jeg i øjeblikket på, at danne et forløb til dig, der har et ønske om at blive glad for din krop. Følg med på det sociale medier via knapperne under dette skriv, for at holde dig opdateret om, hvornår forløbet bliver frigivet.

 

FAQ

 

Hvad sker der, når man er i hypnose? Hypnose er en afslappet tilstand, som du også er i når du sover. Forskellen på søvn og hypnose er at du er ved bevidsthed under hypnose, men er afslappet, som når du sover. Når din hjerne ikke skal forholde sig ret meget til kroppen og tanker, har vi sammen lettere adgang til din underbevidsthed, som styrer man af dine tanker og handlinger. Og hvis du ønsker en forandring, så er det der den skal laves, for at kroppen og hjernen er med på den pågældende forandring.

 

Hvad kan hypnose hjælpe med? Hypnose kan hjælpe dig med næsten alt du ønsker en forandring i. Det kan være en vane som rygning fx. Det kan være dit selvværd, en specifik angst. I princippet alt, hvor der i dig er en overbevisning, der ikke bare med tanken kan ændres. Faktisk har jeg også god erfaring med at afhjælpe smerter, spændinger, ondt i maven, hovedpiner, tics eller traumer med hypnose.

 

Er hypnose ægte? Ja det kan du tro det er. For du gør det selv, når du fx. falder i staver, eller måske har kørt i bilen og er blevet lidt overrasket over, at du allerede er nået hertil, fordi du ikke har lagt mærke til turen det sidste stykke tid. Hypnose er sådan set, at have et bestemt indre fokus og udelukke mange af de andre indtryk omkring dig. Og når du sover. Det er også en form for hypnose, for der arbejder din underbevisthed på fuld tryk med at rydde op og bearbejde.

 

Hvem kan ikke hypnotiseres? Dem der ikke har lyst til at blive hypnotiseret, kan ikke. Og dem der ikke ønsker en forandring, virker hypnose ikke på. For hypnose skal være ønsket og frivillig. Der foregår ingen tvang i hypnose, selvom det kan se sådan ud på TV. Det er scenehypnose, og det har intet med terapeutisk hypnose at gøre. Det er helt ok, hvis du har noget utryghed omkring hypnose. Det har de fleste første gang. Men jeg har endnu ikke oplevet nogen, der ikke synes det var vildt fedt, når det først er prøvet.