Loading...

 

Massage i Øster Lindet, 6630 Rødding

Massage, akupunktur, kropsterapi og gravidmassage

Siden 2007

Massage hos Bjarne Lausen og Shirley Lausen Sportmassage.dk Trivselshuset.dk

 

Massage til dig, hvor 15 års erfaring betyder noget!

Massør i Rødding Trivselshuset.dk

Du har hos Shirley mulighed for også at få akupunktur, behandling med sugekopper samt kinesiotaping, enten sammen med din massagebehandling, eller som selvstændig behandling. Book en massagetid, og skriv i note, hvis du ønsker akupunktur/kinesiotaping istedet for massage.

 

Hos Bjarne kan du få professionel massage eller kropsterapi, som både er behandling af kroppen, men også lagring af oplevelser gennem dit liv, i kroppen. Det vi oplever, kan sætte sig som spændinger, ophobninger og smerter i kroppen. Kroppen oplever SAMMEN MED sindet, og det er derfor vigtigt, også at få "ryddet op" i kroppens oplevelser. Det kan være fysiske traumer, men også følelsesmæssige. Et traume kan være alt fra noget nogen har sagt eller gjort mod dig, til en katastrofe (og alt derimellem).

 

Hos os, skal du ikke pakke en taske for at få massage. Vi sørger for lagener, håndklæder og endda en lækker, kold kildevand efter din behandling - alt sammen helt gratis for dig ifm. din behandling.

Til gravide har vi en særlig briks, så du gennem hele graviditeten kan ligge super behageligt på maven og få din massage.

 

Massage for gravide, gravidmassage Shirley Lausen Rødding Trivselshuset.dk

 

Der er sjældent en muskulær eller nervemæssig udfordring, vi ikke kan løse. Vi er særligt gode til behandling af hovedpine, nakke-/skuldersmerter og ryg- og lændesmerter.

 

Hvis du ønsker at bestille tid til massage, så vær obs på, at vi har forskellige kalendere. Det betyder, at finder du ikke en ledig tid hos den ene, kan det være den anden har en tid, der passer til dig.

Husk: Vælger du "betal senere", så vælger du at betale kontant i klinikken på dagen. Når du bestiller til online, kan du hos os betale med betalingskort eller mobilepay online.

 

Bjarne: 

Professionel Kropsterapeut &

Eksamineret Sportsmassør

Du kan booke 30 min. massage, 60 min. massage, samt 90 min. kropsterapi hos Bjarne.

BEMÆRK: Du kan betale online, når du bestiller din tid, og benytte kort eller mobilepay. Vælger du "Betal senere", bedes du have aftale kontanter med i klinikken, på dagen for din aftale.

 

Massør og kropsterapeut Bjarne Lausen Trivselshuset.dk

 

Shirley:

Læge- og fysioterapeuteksamineret Sportsmassør

Akupunktur

Skadebehandler

Du kan booke 30 min. behandling hos Shirley - Massage, Akupunktur/Kinesiotaping, Massage for gravide

Bemærk: 60 min. massage kan kun bookes hos Bjarne for nuværende

 

Massør, akupunktør og skadebehandler Shirley Lausen trivselshuset.dk

 

Hvad siger vores klienter?

Hør Jannie´s udtalelse:

Udtalelse fra klient Massage Trivselshuset.dk

 

Vi glæder os til at se dig, til vores aftale i klinikken på:

Terpvej 29, Øster Lindet, 6630 Rødding.

 

 

 

massage og sportsmassage hos Trivselshuset.dk