Loading...

Massage, akupunktur, kinesiotaping, behandling af hovedpine, spændinger og smerter, gravidmassage, massage for gravide 6630 Rødding, Sønderjylland Massør Shirley og Bjarne Lausen

 

Sportsmassage i Øster Lindet, 6630 Rødding

Sportsmassage, med fokus på velvære, afspænding af muskler, og reduktion af smerter.

Hos os møder du veluddannede massører, der kan mere end massage. Og hos os har vi 15 års massørerfaring.

I vores praksis bruger vi kvalitetsudstyr og materialer. Vi har opvarmet massagebriks, alt i håndklæder, så du skal ikke selv have hverken lagener eller håndkæder med hos os. Vores massageolie er den reneste olie, uden tilsætningsstoffer, som hverken skader hud eller tøj. 

Når du er færdig med din behandling hos os, tilbydes du en flaske kildevand til din tur hjem - helt gratis.

Her er både sportsfolk og alle andre velkomne. Vi tilbyder både blid velværemassage, dybdegående massage og alt derimellem, da behandlingen tilpasses dig.

 

Hos os, skal du ikke pakke en taske for at få massage. Vi sørger for lagener, håndklæder og endda en lækker, kold kildevand efter din behandling - alt sammen helt gratis for dig ifm. din behandling.

 

Sådan kan du blandt andet opleve en behandling hos os:

 

 

Akupunktur, muskelbehandling med sugekopper, samt kinesiotaping kan du også få her.

Ud over massage, kan du hos os få en række yderligere behandlingsformer. Disse behandligsformer koster ikke ekstra hos os, og er en del af din behandling, når du har en tid hos Shirley.

Du behøver ikke på forhånd at vide, hvilken behandling du skal have. Book blot en tid til massage, så tager vi sammen stilling til behandlingen, når du er her, hvis noget andet, kunne virke bedre ift. din udfordring.

Du kan med fordel notere din udfordring i "note", når du bestiller en tid, så kan behandlere nå at forberede nogle tanker omkring, hvilken behandling der kan anbefales til dig. Du er også altid velkommen til at ringe eller maile til os, hvis der er noget du er i tvivl om, eller ikke finder information om, her på siden.

 

Hvad koster massage?

 

Husk: Vælger du "betal senere", så vælger du at betale kontant i klinikken på dagen. Når du bestiller til online, kan du hos os betale med betalingskort eller mobilepay online.

 

 

Pris massage hos Bjarne 300 kr. for 30 min.

 

Brug for en times massage?

 

Pris for massage hos Bjarne 60 min. 550 kr.

 

Kvindelig massør, eller gravidmassage?

Så book en tid hos Shirley til 30 min. massage.

 

Massage hos Shirley 300 kr. for 30 min. også gravidmassage

 

Massage til dig, hvor 15 års erfaring betyder noget!

Vi har mange års erfaring og uddannelser indenfor massage. Derfor kan vi tilbyde dig traditionelle behandlinger, men også en viden, du ikke kan finde andre steder.

Vi er gode til at tænke ud af boksen, og finde løsninger på de fleste udfordringer - ofte også, hvor andre har givet op.

Vi kan naturligvis ikke hele brækkede knogler, eller oprette skader, der er permanente, men vi kan bedre symptomer, og det er ikke sjældent vi kan løse selv massive nerve udfordringer, ifm. hovedpine, migræne osv.

Hos kan du møde mange forskellige muligheder for behandling, da vi tilpasser behandlingen den enkelte. Men vi presser aldrig en behandling ned over hovedet på dig, og lytter naturligvis til dine behov og ønsker. Vi vejleder dig gerne i, hvad der hjælper dig hurtigst mod dit mål. Og kan vi ikke hjælpe dig, så får du også det at vide.

 

Sportsmassage og meget mere

Vi tilbyder sportsmassage, som er en massageform, hvor musklerne bliver arbejdet godt igennem, med henblik på bedre muskelfunktion, og opløsning af spændinger, således musklerne har et bedre flow, og dermed en bedre brug af ilten, der transporteres rundt. Sportsmassage udspringer af behovet for optimering af muskelfunktionen hos sportsfolk, der ønsker at kunne yde mere muskelmæssigt. Det er også muligt at få en blid form for massage hos os - og selvfølgelig alt derimellem, så det passer til dig og dit behov.

Du har hos Shirley mulighed for også at få akupunktur, behandling med sugekopper samt kinesiotaping, enten sammen med din massagebehandling, eller som selvstændig behandling. Book en massagetid, og skriv i note, hvis du ønsker akupunktur/kinesiotaping istedet for massage.

 

Hos Bjarne kan du få professionel massage eller kropsterapi, som både er behandling af kroppen, men også lagring af oplevelser gennem dit liv, i kroppen. Det vi oplever, kan sætte sig som spændinger, ophobninger og smerter i kroppen. Kroppen oplever SAMMEN MED sindet, og det er derfor vigtigt, også at få "ryddet op" i kroppens oplevelser. Det kan være fysiske traumer, men også følelsesmæssige. Et traume kan være alt fra noget nogen har sagt eller gjort mod dig, til en katastrofe (og alt derimellem). 

 

Kropsterapi kan du læse mere om her.

 

 

Massage for gravide, gravidmassage Shirley Lausen Rødding Trivselshuset.dk

 

Gravidmassage, massage for gravide

Kært barn har mange navne. Men hos os er gravide velkomne fra uge 12 og fremefter. Vi tilbyder en skøn massage til gravide, som kan ligge på maven hele vejen igennem graviditet, hos os. Det betyder, at du får en meget mere behagelig oplevelse af massage, og naturligvis også mere effektiv, end hvis du skulle lige på siden, som du ofte skal hos en massør.

Til gravide har vi en særlig briks, så du gennem hele graviditeten kan ligge super behageligt på maven og få din massage.

 

massage og sportsmassage hos Trivselshuset.dk

 

Der er sjældent en muskulær eller nervemæssig udfordring, vi ikke kan løse. Vi er særligt gode til behandling af hovedpine, nakke-/skuldersmerter og ryg- og lændesmerter.

 

Hvis du ønsker at bestille tid til massage, så vær obs på, at vi har forskellige kalendere. Det betyder, at finder du ikke en ledig tid hos den ene, kan det være den anden har en tid, der passer til dig.

 

Bjarne

Uddannet Kropsterapeut &

Eksamineret Sportsmassør

Du kan booke 30 min. massage, 60 min. massage, samt 90 min. kropsterapi hos Bjarne.

BEMÆRK: Du kan betale online, når du bestiller din tid, og benytte kort eller mobilepay. Vælger du "Betal senere", bedes du have aftale kontanter med i klinikken, på dagen for din aftale.

 

Massør og kropsterapeut Bjarne Lausen Trivselshuset.dk

 

Shirley:

Læge- og fysioterapeuteksamineret Sportsmassør

Akupunktur

Skadebehandler

Du kan booke 30 min. behandling hos Shirley - Massage, Akupunktur/Kinesiotaping, Massage for gravide

Bemærk: 60 min. massage kan kun bookes hos Bjarne for nuværende

 

Massør, akupunktør og skadebehandler Shirley Lausen trivselshuset.dk

 

 

Hvad siger vores klienter?

Hør Jannie´s udtalelse:

Udtalelse fra klient Massage Trivselshuset.dk

 

Vi glæder os til at se dig, til vores aftale i klinikken på:

Terpvej 29, Øster Lindet, 6630 Rødding.

 

 

FAQ

Hvilken slags massage kan jeg få? Hos os får du en massage, der er tilpasset dig. Nogle har brug for dybdegående sportsmassage, og andre har brug for blidere, mere nervevenlig massage. Faktisk er begge metoder lige effektive, da det handler om, at kroppen kan slappe af og give slip på spændingerne, men du skal have den massage, der føles mest behagelig for dig. Og det kan du få her. Vi er meget lydhør overfor dine ønsker.

Hvad sker der i kroppen, når man får massage? Muskler der bevæges for lidt eller for meget, har en tendens til at ophobe affaldsstoffer, og hypertonusere (spænde, selvom du egentlig slapper af). Ved massage, fjernes ophobninger og musklen får den korrekte besked om at slappe af, fremfor at spænde. Derudover sætter massage gang i både blodomløbet og kroppens egen evne til at hele sig fx. ift. en skade.

Hvad koster det, at få massage? Hos os koster en halv times massage 300 kr. og en time koster 550 kr. På en halv time, kan vi som regel nå at behandle et område svarende til nakke, skuldre, og hele ryggen. En times behandling svarer til massage af det meste af kroppen. Det er ikke hensigtsmæssigt at få en times massage på et mindre område. Det bliver for meget for kroppen.

Hvem må ikke få massage? Hvis du har fået konstateret kræft, eller svære hjerteproblemer eller er gravid før uge 12, kan vi ikke tilbyde dig massage. Hvis du har en udfordring, som du er i tvivl om tåler massage, er det altid en god ide at kontakte os og få et svar, inden du bestiller din tid. Vores nummer står nederst på siden og du kan sende os en sms eller ringe til os.

Kan jeg få andre behandlinger end massage hos jer? Ja, det er også muligt at få akupunktur, skadebehandling og særlig nervebehandling for hovedpine/migræne. Men bestil i første omgang en tid til massage, da vi har brug for at undersøge, hvad der fungerer bedst for din udfordring.