Loading...

Sportsmassage og massage i Øster Lindet 6630 Rødding

 

Massage i Øster Lindet, 6630 Rødding

Midt i Sønderjylland.

 

Få hjælp til smerter og spændinger med effektiv massage

Hos Trivselshuset tilbyder vi en unik og behagelig oplevelse, hvor målet er at minimere smerter, spændinger og skabe ro i din krop. Du kommer til os, for at få løst en udfordring, og det er vores mål, at hjælpe dig til lige præcis det. Uanset om du søger en dybdegående sportsmassage eller en blidere men stadig effektiv massage, for at fremme ro og afslapning, står vi klar til at give dig en god massageoplevelse.

 

Vælg din Massør

Vi forstår vigtigheden af personlig komfort og præference, når det kommer til massage. Derfor kan du vælge mellem en massør af hvert køn: Bjarne eller Shirley. begge med deres unikke tilgang og teknikker til at sikre, at din oplevelse er skræddersyet netop til dig og din udfordring.

massage og sportsmassage hos Trivselshuset.dk

 

Hvis du vil spare penge på dine massagebehandlinger og sikre dig det bedste resultat, er klippekort den bedste idé. Bestil dit klippekort til massage her og få glæde af massagen længere.

Klippekort er en god løsning, hvis du får massage minimum en gang om måneden, eller har brug for flere behandlinger i løbet af en kortere periode.

 

3 x 60 min. massage (Bjarne) 2024
DKK 1.755,00
3 x massage 30 min. Valgfri behandler 2024
DKK 1.000,00
5 x 30 min. massage hos valgfri behandler 2024
DKK 1.500,00
5 x 60 min. massage (Bjarne) 2024
DKK 2.800,00

 

Foruden vores 15 års erfaring som massører, indeholder din oplevelse hos os også følgende:

·       Håndklæder og tæppe: Hygiejne er en topprioritet for os. Vi sikrer, vi altid har håndklæder klar til hver behandling – uden merpris.

·       Opvarmet massagebriks: For en ekstra dimension af komfort og afslapning opvarmer vi vores massagebriks, hvilket hjælper med at løsne dine muskler og gøre din oplevelse endnu mere behagelig og afslappet. Du kan vælge varme fra, hvis du ikke ønsker det. (Varme i briksen er i vinterperioden).

·       Gratis kold kildevand: Efter din session tilbyder vi en forfriskende flaske kildevand for at hjælpe med at rehydrere din krop og forstærke detox-effekten af din massage.

·       Effektiv og behagelig massage: Vores massører er eksperter i at finde den perfekte balance mellem effektivitet og komfort, så du får mest muligt ud af din behandling.

·       Massage til gravide ( gravidmassage): Som gravid (efter uge 12) kan du få gravidmassage hos Shirley. Du kan hos os ligge på maven gennem hele din graviditet, da vi har en særlig massagebriks. Husk at skrive i NOTE: Gravidmassage.

 

(Betal med mobilepay og kort online. Vi modtager ikke disse i klinikken)

Massage tilpasset dig

Vores mål er at skabe en behandling, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Vi er lydhøre over for dine ønsker og tilpasser vores teknikker, så du opnår optimal afslapning og lindring. Massage skal ikke gøre ondt, for at være effektiv.

 

Forståelse for kroppens behov

Ved massage arbejder vi på at reducere ophobninger af affaldsstoffer i musklerne og fremme en korrekt afslapning. Dette sætter gang i blodomløbet og understøtter kroppens naturlige helingsproces. Hos Shirley er der særligt fokus på nerverne, som også kan være kilde til smerter.

 

Følg os på facebook: 

Trivselshuset.dk på facebook

 

Massage pris:

Vi tilbyder 30-minutters sessioner fra 300 kr. og 60-minutters sessioner fra 560 kr. Disse fleksible muligheder sikrer, at du kan vælge den behandling, der passer bedst til dit tidsplan og budget.

Hvis du vil spare penge på dine massagebehandlinger og sikre dig det bedste resultat, er klippekort den bedste idé. Bestil dit klippekort til massage her og få glæde af massagen længere.

Klippekort er en god idé, hvis du får massage mindst en gang om måneden, eller har brug for flere behandlinger i løbet af en kortere tidsperiode.

 

3 x 60 min. massage (Bjarne) 2024
DKK 1.755,00
3 x massage 30 min. Valgfri behandler 2024
DKK 1.000,00
5 x 30 min. massage hos valgfri behandler 2024
DKK 1.500,00
5 x 60 min. massage (Bjarne) 2024
DKK 2.800,00

 

 

(Betal med mobilepay og kort online. Vi modtager ikke disse i klinikken)

Kontraindikationer (forbehold)

Vi tager din sikkerhed og sundhed seriøst. Derfor tilbyder vi ikke massage til personer med visse medicinske tilstande, såsom avanceret kræft eller alvorlige hjerteproblemer. Det er vigtigt du oplyser os, hvis du har helbredsmæssige udfordringer. Hvis du er i tvivl, opfordrer vi dig til at kontakte os for rådgivning.

 

Akupunktur, kinesiotape – en gratis del af din behandling hos Shirley

Udover massage tilbyder vi også akupunktur, skadebehandling og særlige nervebehandlinger for hovedpine og migræne. Vores tilgang er at give dig en grundig vurdering af dine behov, så vi kan anbefale den mest effektive behandlingsform for dig.

 

Personlig og tilpasset omsorg

Hos os er hver klient unik, og vi anerkender vigtigheden af personlig omsorg og opmærksomhed. Vores behandlinger er ikke blot fysiske behandlinger; de er nærværende oplevelser, der tager højde for både dit fysiske og mentale velbefindende.

 

Massage for gravide, gravidmassage Shirley Lausen Rødding Trivselshuset.dk

 

Fra overbelastning til afslapning

Vores mål er at hjælpe dig med at skifte fra en tilstand af stress og spændinger til en følelse af dyb afslapning og fornyet energi. Vi tror på, at den omsorg du viser dig selv, ved at bestille en tid hos os, er lige så vigtig som den kvalitetsmassage vi kan tilbyde dig.

 

Hvad du kan forvente

Når du træder ind hos os, kan du forvente et afslappet miljø, hvor du altid er fuldt ud accepteret som du er. Så om du kommer i arbejdstøj eller balkjole, er helt fint med os. Og hvis noget er svært for dig ift. At få massage, så vil vi rigtig gerne lytte til dig og imødekomme særlige behov, fx ifm. Omklædning eller lign. Vi er uformelle og altid venlige og imødekommende.

 

Book din massage idag

Er du klar til at opleve forskellen på massage hos os og alle andre massører? Book din tid i dag, og tag det første skridt mod at løse din udfordring. Vælg mellem vores kvindelige eller mandlige massør og begynd din rejse mod en krop der føles rar at være i.

 

Klientudtalelser massage Trivselshuset.dk

 

Udtalelse fra klient Massage Trivselshuset.dk

 

"Shirley er den bedste massør jeg har haft. Jeg har prøvet mange massører gennem årene, men jeg skal ikke andre steder. Hun er blid og effektiv"

Elisabeth

 

"Jeg har været hos fys, kiropraktor og jeg ved ikke hvad, gennem 1,5 år. Men først da jeg begyndte hos Bjarne fik jeg løst mine rygsmerter. Det er dælme som at få et helt nyt liv!!"

Jens Mikkelsen

 

"Jeg har både fået behandling hos Bjarne og Shirley, og det har hver gang været en virkelig god oplevelse. Jeg er sluppet for mine daglige smerter og behøver kun en massage engang imellem nu - fordi det er rart og min krop har godt af det, kan jeg mærke. De er super søde og omsorgsfulde, og har givet en super rådgivning til, hvordan jeg kan holde smerterne væk"

Louise S.

 

(Betal med mobilepay og kort online. Vi modtager ikke disse i klinikken)

Book tid til massage i Sønderjylland hos Trivselshuset.dk

 

 

FAQ

Hvilken slags massage kan jeg få? Hos os får du en massage, der er tilpasset dig. Nogle har brug for dybdegående sportsmassage, og andre har brug for blidere, mere nervevenlig massage. Faktisk er begge metoder lige effektive, da det handler om, at kroppen kan slappe af og give slip på spændingerne, men du skal have den massage, der føles mest behagelig for dig. Og det kan du få her. Vi er meget lydhør overfor dine ønsker.

Hvad sker der i kroppen, når man får massage? Muskler der bevæges for lidt eller for meget, har en tendens til at ophobe affaldsstoffer, og hypertonusere (spænde, selvom du egentlig slapper af). Ved massage, fjernes ophobninger og musklen får den korrekte besked om at slappe af, fremfor at spænde. Derudover sætter massage gang i både blodomløbet og kroppens egen evne til at hele sig fx. ift. en skade.

Hvad koster massage? Hos os koster en halv times massage med klippekort fra 300 kr. På en halv time, kan vi som regel nå at behandle et område svarende til nakke, skuldre, og hele ryggen. En times behandling svarer til massage af det meste af kroppen. Det er ikke hensigtsmæssigt at få en times massage på et mindre område. Det bliver for meget for kroppen.

Hvem må ikke få massage? Hvis du har fået konstateret kræft, eller svære hjerteproblemer eller er gravid før uge 12, kan vi ikke tilbyde dig massage. Hvis du har en udfordring, som du er i tvivl om tåler massage, er det altid en god ide at kontakte os og få et svar, inden du bestiller din tid. Vores nummer står nederst på siden og du kan sende os en sms eller ringe til os.

Kan jeg få andre behandlinger end massage hos jer? Ja, det er også muligt at få akupunktur, skadebehandling og særlig nervebehandling for hovedpine/migræne. Men bestil i første omgang en tid til massage, da vi har brug for at undersøge, hvad der fungerer bedst for din udfordring.