Loading...

Psykoterapi Shirley Lausen Psykoterapeut Øster Lindet 6630 Rødding

Mental sundhed via psykoterapi i Øster Lindet, 6630 Rødding

 

Forsamtale med Shirley

 

Spring de lange ventetider over hos psykologen og start dit psykoterapeutiske forløb med det samme.

Når livet er svært, skal man kunne få hjælp med det samme. Intet bliver bedre af at vente halve og hele år på hjælpen. Tværtimod.

Hos mig er det muligt at få psykoterapi og coaching i min praksis midt i Sønderjylland, men rigtig mange har idag valgt at vores samtaler skal foregå online via mine lukkede samtalerum, hvor du kan sidde trygt hjemme hos dig selv, og ovenikøbet spare transporten og transporttiden frem og tilbage.

Mange af mine klienter er overraskede over, hvor trygt og givende samtalerne kan være online også. Som en klient sagde: "Det er fuldstændig som at være hos dig. Det eneste jeg ikke får, er den kolde flaske kildevand, du altid byder på".

Alt der er svært for dig, fra din fortid, nutid, eller bekymringer om fremtid, er velkommen her.

 

Se Isabella´s oplevelse med at arbejde med sit selvværd hos mig:

Få mere overskud med psykoterapi

 

Psykoterapi er et godt alternativ til psykolog

Et psykoterapeutisk forløb hos mig, er en personlig rejse, hvor vi har fokus på, at styrke dig i nuet og fremadrettet. Nogle gange kræver det, at vi kigger ind i fortiden, andre gange er det ikke nødvendigt.

Men fælles for min terapi og coaching, er at jeg gør meget ud af, at hjælpe dig med at styrke dit selvværd, gøre dig i stand til at være den bedste og mest ægte version af dig, så du opnår mere tilfredshed og overskud til at være glad og godt tilpas. Det betyder alt andet lige, også at det bliver lettere for dig, at klare de svære ting, livet byder på.

Mine spidskompentencer er:

Trivsel

Selvværd

Kommunikation

Følelsessprog

Bearbejdning af traumer (Også voldtægt, seksuelt misbrug)

Mistet barn, abort og sorg

Parforhold og familie

Misbrug 

Manglende overskud

Tanker der fylder

 

Giv dig selv værdi og styrk dit selvværd med Trivselshuset.dk

 

Lad os tale sammen og se om vi er et match.

For at sikre, at vi er et godt match til at samarbejde, beder jeg dig booke en forsamtale - det koster 0 kr. 

Samtalen er for dig, der er parat til at sætte fokus på din udfordring og arbejde aktivt med at få det markant bedre, gennem fortrolige samtaler og redskaber jeg præsenterer for dig. Mit mål er at du hurtigst muligt skal have det bedre, og det er vigtigt vi har samme mål, så samarbejdet bliver godt og konstruktivt.

Book din forsamtale idag, og udfyld spørgeskemaet, som bliver sendt til dig i en mail med et link. På den måde kan vi begge forberede os bedst muligt på samtalen, og du kan få noteret eventuelle spørgsmål, du måtte have.

 

Forsamtale med Shirley

 

Hvad koster Psykoterapi?

Du har hos mig mulighed for at booke en enkelt samtale, hvis du gerne vil opleve, hvordan psykoterapi er hos mig.

Jeg arbejder med mennesker i forløb, da jeg har et ønske om at tage dig og din situation alvorligt, og ikke bare sætte et plaster på din situation, for så er der risiko for, at det aldrig heler, eller bliver mere betændt.

Hvis du også ønsker at skabe heling, så du kan leve dit liv uden så mange begræsninger og mere overskud, har du mulighed for at komme i et forløb hos mig. 

Til dig, der i forløb, tilbyder jeg et særligt tilskud, som jeg giver dig. Det kommer i form af en rabat på psykoterapi, du får hos mig, når du starter i et forløb hos mig.

Da behandling hos mig, er selvbetalt, har du også mulighed for at få delt betalingen for forløb op i et antal rater, så det bliver lettere for dig, økonomisk at hjælpe dig selv.

Spørg gerne til dette, når du kontakter mig, evt. i vores afklarende forsamtale, som du kan booke her på siden.

Hvis du vil booke en enkelt aftale, kan du gøre det her:

Psykoterapi pris

 

Terapi til børn og unge, kan du læse mere om her.

 

Hvem er jeg?

Psykoterapi hos Trivselshuset.dk psykoterapeut MPF Shirley Lausen

Shirley Lausen psykoterapeut MPF

Udddannet: Psykoterapeut MPF, Master Coach, Parterapeut og Hypnoterapeut

 

Shirley Lausen Psykoterapeut MPF Trivselshuset.dk

 

 

Her findes ingen tabuer eller steder, du kan være forkert.

Det ligger mig meget på sinde, at mine klienter har en markant bedre oplevelse af terapi, end det jeg selv har oplevet gennem tiden. For det kan godt være en blandet oplevelse, hos forskellige behandlere.

Hos mig møder du aldrig fordømmelse - kun forståelse. Jeg ser simpelthen ikke fejl hos andre mennesker. Jeg ser gode grunde til alt, hvad du kommer med, og kan rumme hver en del af dig - også det du måske selv helst vil skjule, eller skammer dig over.

Kun det, der bliver sagt, kan der ændres på. Derfor er det vigtigt vi skaber et rum, hvor du er tryg ved netop det.

 

 

Jeg arbejder blandt andet med følgende metoder:

Metakogntiv terapi (Jeg har skrevet bogen Metakogntive terapiforløb, som vi bruger i terapien. Fås ikke i alm. handel).

IPS - Inner Parts System

Coaching 

Kognitiv terapi

Dynamisk Terapi

Psykoterapi

 

 

FAQ

 

Hvad er psykoterapi? Psykoterapi er samtaleterapi, med fokus på det der er svært for dig, og årsagen til at det netop er blevet svært. Hos mig, er der fokus på at bruge konkrete øvelser, du kan mærke hjælper dig, som du også kan bruge hjemme, så du mærker en forandring ret hurtigt. Psykoterapi er mindre klinisk orienteret end psykologsamtaler kan være. Vi koncentrerer os mere om dig som menneske, end om at stille kliniske diagnoser. Jeg har et særligt fokus på at være med dig i samtalen, og tage tingene i dit tempo. Og hos mig er du altid helt rigtig og perfekt, præcis som du er.

Hvad er forskellen mellem en psykoterapeut og en psykolog? Forskellen er mest udgangspunktet vi arbejder ud fra. En psykolog arbejder ofte klinisk, mhp. at stille en diagnose, hvor vi i psykoterapien er mere fokuserede på at bearbejde og hele det, der er svært for dig, så du bliver fri til at være dig, uden en tung rygsæk på ryggen. En del psykologer uddanner sig også i psykoterapi. Forskellen er også, at der på nuværende tidspunkt kan være enormt lange ventetider hos psykologen, fordi de skal tilbyde gratis terapi til bestemte ungegrupper. Hos psykoterapeuten kan du ofte komme igang med det samme - dog uden tilskud. Jeg har mit eget tilskud til dem, som vælger at være i et fast forløb hos mig.

Hvordan foregår psykoterapi? Psykoterapi hos mig foregår i samtaler af 30-60 min. (alt efter, hvad du kan rumme), enten i min praksis i Øster lindet, 6630 Rødding, eller online via et trygt og sikkert online mødelokale, hvor vi kan se og høre hinanden, mens du sidder trygt derhjemme, og ikke behøver køre hertil. Nogle foretrækker også samtalerne via tlf. og det kan også lade sig gøre hos mig. Samtalerne foregår sådan, at du fortæller mig, det du har lyst til at dele med mig, og første skridt er at skabe en tillid du kan være tryg i, så du nemmere kan tillade dig selv, at åbne for det, du har brug for at snakke med mig om. Jeg sætter tryghed meget højt.

Hvad kan en psykoterapeut hjælpe med? Det kan være lidt forskelligt, alt efter hvilken retning terapeuten er uddannet i og har særlig interesse for. Jeg har specialiseret mig i at hjælpe med angst, selvværd, tankemestring, parforhold og børn og unge med udfordringer ift. det sociale, skolen, selvværdet og eksamen. Jeg har en meget bred vifte af uddannelser jeg trækker på, fordi jeg ikke tror på EN retning passer til alle. Hos mig bliver behandlingen tilpasset DIG, fremfor at du skal passe til behandlingen.

Hvor lang tid skal jeg gå i psykoterapi? Det er meget individuelt. Hos mig er udgangspunktet, at vi arbejder sammen i 3 måneder, for hurtigt at bedre din situation. For mange er de 3 måneder nok, og enkelte har brug for mere, hvilket også er helt ok. Det er vigtigt du er villig til at give dig selv det, du har brug for, for at nå derhen, hvor du gerne vil være. Jeg holder ikke på dig længere, end det er nødvendigt.