Loading...


Psykoterapi online psykoterapeut Shirley Lausen, 6630 Rødding mental sundhed

Mental sundhed og personlig udvikling gennem psykoterapi | Trivselshuset.dk

 

Spring ventetiden hos psykologen over

(Og få tilskud til din behandling UDEN henvisning fra din læge)

Din trivsel er alt for vigtig til, at du skal vente på hjælp. Når du står over for udfordringer som stress, angst, depression, kan ventetiden på en psykolog være en stor, ekstra byrde. Hos Trivselshuset får du direkte adgang til professionel støtte, når du har brug for det. Så book en GRATIS introsamtale og stil dig forrest i køen til at få hjælp. Terapien er egenbetalt, men hvis du indgår i et forløb med mig, kan du få mit særlige tilskud, som du kun får hos mig - også UDEN henvisning fra lægen. Hos mig er det muligt at få terapi forløb til børn, unge og voksne, med fokus på tanker, følelser og handling.

 

vælg den bedste psykoterapeut Shirley Lausen Trivselshuset.dk

 

Oplev tankemestring og indre styrke og ro i Øster Lindet

I trivselshuset i Øster Lindet (og online) møder du mig - Shirley, som er uddannet Psykoterapeut MPF, Master Coach og Parterapeut. Som din psykoterapeut bringer jeg dyb faglig indsigt og en varm, empatisk tilgang ind i vores samarbejde. Jeg er kendt for at have enestående redskaber, der flytter dig, og jeg ser dig som værende altid perfekt, præcis som du er. Sammen skaber vi det rum, hvor du kan blive den bedste version af dig selv, med overskud, selvværd, selvtillid og lederskab over dine tanker. Måske kender du allerede til Metakogntiv terapi. Jeg har videreudviklet og forfinet det metakognitive til en mere forståelig tilgang, hvor du kan lære at mestre dine tanker, med de mest effektive redskaber til at undgå tankemylder og overtænkning.

 

 

 

Jeanetts forløb:

 

Online Psykoterapi: Fleksibilitet møder tryghed

I en verden, hvor tiden er dyrebar, tilbyder jeg online terapisessioner, der giver dig frihed til at deltage fra dit eget trygge rum. Med online terapi er hjælp og forståelse kun et klik væk. I vores sikre online samtalerum, kan vi både se og høre hinanden, og du kan få de redskaber du har brug for undervejs. I onlineterapien kan vi stort set det samme, som i min praksis. Måden vi har vores onlinemøder på, er udviklet gennem de seneste 3 år og tilbagemeldingerne fra mine klienter er enormt positive. Book din online session nu og oplev terapi uden geografiske grænser.

 

Book en gratis introsamtale med Trivselshuset.dk

 

Psykoterapeutisk forløb 

Mit mål er at tilbyde dig en effektiv vej til det sted, hvor du kan mærke du har det markant bedre. Det får du gennem et samarbejde, hvor vi taler sammen på ugebasis i starten og vores samarbejde kan derfor hurtigere bære frugt for dig. I et 3 måneders forløb, har du mulighed for at have adgang til ugentlige samtaler i det omfang du har brug for, hvilket giver dig et hurtigere og mere mærkbart resultat. Det er hos mig faktisk muligt allerede efter en måned, at opleve en markant bedring i din følelsesmæssige situation. Det oplever stort set alle mine klienter.

Det handler ikke om, at vi skal være hurtige, men det handler om, at alt det der presser sig på, skal have plads og mulighed for at få et liv udenfor dig, uden for meget nyt bygger sig op imellem vores samtaler.

 

Minimer Stress og Overtænkning: Og bliv mere dig selv

Det er svært at være den bedste version af dig selv, hvis du slet ikke har overskud til at være det. Hos mig vil du opleve, at se på stress og dine egne evner, på en helt ny måde. Jeg hjælper dig med at håndtere og reducere din mentale belastning og tage lederskabet tilbage over dine tanker, følelser og behov. Du behøver ikke at være slave af fortidens oplevelser eller lavt selvværd længere. 

 

Isabellas forløb:

 

Her skal du ikke passe ind

(for det gør du allerede)

Her tilpasses terapien til dig og dine behov - det er ikke dig, der skal passe til terapien. Du er helt som du skal være, og her kommer du som du er, med det du nu indeholder lige idag. Og det eneste der skal passe sammen er vores kemi til det samarbejde vi skal have. Derfor kan du hos mig også booke en intro-samtale, som er en samtale vi har i telefonen, hvor du får en god fornemmelse af, om du er tryg ved et samarbejde med mig.

 

Terapi til børn, unge og voksne

Her er du velkommen, uanset alder. Den eneste forudsætning er, at du selv ønsker terapien og ønsker at skabe en forandring i dit liv. Jeg viser dig en direkte vej til din forandring, og går gerne med dig på din rejse til dit mål, men dine egne skridt er du nødt til selv at gå. Derfor er det vigtigt, især i forhold til børn, at barnet selv ønsker terapien, for at et samarbejde kan komme på tale.

 

Christinas forløb:

 

Hvad koster psykoterapi?

Hos mig er der en del penge at spare ved at være i et forløb. Jeg tilbyder et særligt tilskud til psykoterapi i form af en unik rabat, hvis du bliver optaget i et 3 eller 5 måneders intensivt forløb hos mig. Hvis du gerne vil vide mere om forløb hos mig, vil jeg anbefale dig, at booke en forsamtale, så vi kan få en snak om, hvilken løsning, der er bedst for dig.

Foruden det særligt tilskud jeg giver dig, kan du ved forløb også vælge om du ønsker forløbet som engangsbetaling, eller via fx. 3 rater.

Hvis du ønsker en enkelt konsultation hos mig, kan du bestille den her:

Book psykoterapi hos trivselshuset.dk ved psykoterapeut mpf Shirley Lausen

 

Hvad gør du nu?

Hvis du kan mærke du er parat til at gøre op med manglende overskud, tankemylder, lavt selvværd, mistrivsel, stress, depression eller angst, så book en tid idag. Forandring starter med handling, og når du booker en samtale med mig, har du taget et af de første og vigtigste skridt mod at opnå præcis det du har brug for, så du kan finde din trivsel igen.

 

anbefalinger af psykoterapeut Shirley Lausen Trivselshuset.dk

 

"Jeg oplevede at uanset hvor jeg ringede hen, så var der over 2 års ventetid hos psykologen. Så jeg var overrasket over, at få en tid ved Shirley så hurtigt. Og det havde jeg virkelig brug for. Shirley er den bedste psykoterapeut jeg kunne få. Hun er så sød og omsorgsfuld, og det har virkelig været en god oplevelse at gå hos hende. Jeg anbefaler hende til mange".

Tove Mikkelsen

 

"Shirley er en virkelig dygtig terapeut og et dejligt menneske. Jeg har følt mig i trygge hænder hele vejen og lært virkelig meget om mig selv og andre mennesker. Det har givet mig styrke til at være en bedre ægtemand, far og ven". Tak for rejsen.

Bent Enemark

 

"Jeg havde angst og depression og gået i flere forløb hos psykologer. Men det var først i mit forløb med Shirley, at jeg kunne mærke en forandring. Det kunne jeg faktisk allerede efter en måned, hvor vi havde snakket sammen 4 gange. Jeg er blevet meget bedre til at håndtere alt det svære i mit liv. Jeg har også haft min første gode eksamensoplevelse, YAY!

Line

 

"Det her, er godt nok det bedste jeg har gjort for mig selv..."

Michael

 

Book en gratis introsamtale med Trivselshuset.dk

 

Følg mig på facebook: 

Trivselshuset.dk på facebook

 

"Villighed til at gøre noget anderledes, er en forudsætning for enhver forandring"

Citat: Shirley Lausen

 

Shirley Lausen psykoterapeut Øster Lindet, 6630 Rødding

 

Udddannet: Psykoterapeut MPF, Master Coach, Parterapeut og Hypnoterapeut

Læs mere om mig her.

 

Shirley Lausen Psykoterapeut MPF Trivselshuset.dk

 

 

FAQ

 

Hvad er psykoterapi? Psykoterapi er samtaleterapi, med fokus på det der er svært for dig, og årsagen til at det netop er blevet svært. Hos mig, er der fokus på at bruge konkrete øvelser, du kan mærke hjælper dig, som du også kan bruge hjemme, så du mærker en forandring ret hurtigt. Psykoterapi er mindre klinisk orienteret end psykologsamtaler kan være. Vi koncentrerer os mere om dig som menneske, end om at stille kliniske diagnoser. Jeg har et særligt fokus på at være med dig i samtalen, og tage tingene i dit tempo. Og hos mig er du altid helt rigtig og perfekt, præcis som du er.

Hvad er forskellen mellem en psykoterapeut og en psykolog? Forskellen er mest udgangspunktet vi arbejder ud fra. En psykolog arbejder ofte klinisk, mhp. at stille en diagnose, hvor vi i psykoterapien er mere fokuserede på at bearbejde og hele det, der er svært for dig, så du bliver fri til at være dig, uden en tung rygsæk på ryggen. En del psykologer uddanner sig også i psykoterapi. Forskellen er også, at der på nuværende tidspunkt kan være enormt lange ventetider hos psykologen, fordi de skal tilbyde gratis terapi til bestemte ungegrupper. Hos psykoterapeuten kan du ofte komme igang med det samme - dog uden tilskud. Jeg har mit eget tilskud til dem, som vælger at være i et fast forløb hos mig.

Hvordan foregår psykoterapi? Psykoterapi hos mig foregår i samtaler af 30-60 min. (alt efter, hvad du kan rumme), enten i min praksis i Øster lindet, 6630 Rødding, eller online via et trygt og sikkert online mødelokale, hvor vi kan se og høre hinanden, mens du sidder trygt derhjemme, og ikke behøver køre hertil. Nogle foretrækker også samtalerne via tlf. og det kan også lade sig gøre hos mig. Samtalerne foregår sådan, at du fortæller mig, det du har lyst til at dele med mig, og første skridt er at skabe en tillid du kan være tryg i, så du nemmere kan tillade dig selv, at åbne for det, du har brug for at snakke med mig om. Jeg sætter tryghed meget højt.

Hvad kan en psykoterapeut hjælpe med? Det kan være lidt forskelligt, alt efter hvilken retning terapeuten er uddannet i og har særlig interesse for. Jeg har specialiseret mig i at hjælpe med angst, selvværd, tankemestring, parforhold og børn og unge med udfordringer ift. det sociale, skolen, selvværdet og eksamen. Jeg har en meget bred vifte af uddannelser jeg trækker på, fordi jeg ikke tror på EN retning passer til alle. Hos mig bliver behandlingen tilpasset DIG, fremfor at du skal passe til behandlingen.

Hvor lang tid skal jeg gå i psykoterapi? Det er meget individuelt. Hos mig er udgangspunktet, at vi arbejder sammen i 3 måneder, for hurtigt at bedre din situation. For mange er de 3 måneder nok, og enkelte har brug for mere, hvilket også er helt ok. Det er vigtigt du er villig til at give dig selv det, du har brug for, for at nå derhen, hvor du gerne vil være. Jeg holder ikke på dig længere, end det er nødvendigt. Nogle har brug for at vedligeholde deres trivsel efterfølgende med samtaler ad hoc.