Loading...

Psykologisk rådgivning og psykoterapi i Øster Lindet, 6630 Rødding

 

Spring de lange ventetider over hos psykologen og start dit psykoterapeutiske forløb med det samme.

Når livet er svært, skal man kunne få hjælp med det samme. Intet bliver bedre af at vente halve og hele år på hjælpen. Tværtimod.

Hos mig er det muligt at få psykoterapi og coaching i min praksis midt i Sønderjylland, men rigtig mange har idag valgt at vores samtaler skal foregå online via mine lukkede samtalerum, hvor du kan sidde trygt hjemme hos dig selv, og ovenikøbet spare transporten og transporttiden frem og tilbage.

Mange af mine klienter er overraskede over, hvor trygt og givende samtalerne kan være online også. Som en klient sagde: "Det er fuldstændig som at være hos dig. Det eneste jeg ikke får, er den kolde flaske kildevand, du altid byder på".

Alt der er svært for dig, fra din fortid, nutid, eller bekymringer om fremtid, er velkommen her.

Terapi hjælper dig hos Trivselshuset.dk

 

Et psykoterapeutisk forløb hos mig, er en personlig rejse, hvor vi har fokus på, at styrke dig i nuet og fremadrettet. Nogle gange kræver det, at vi kigger ind i fortiden, andre gange er det ikke nødvendigt.

Men fælles for min terapi og coaching, er at jeg gør meget ud af, at hjælpe dig med at styrke dit selvværd, gøre dig i stand til at være den bedste og mest ægte version af dig, så du opnår mere tilfredshed og overskud til at være glad og godt tilpas. Det betyder alt andet lige, også at det bliver lettere for dig, at klare de svære ting, livet byder på.

Mine spidskompentencer er:

Trivsel

Selvværd

Kommunikation

Følelsessprog

Bearbejdning af traumer (Også voldtægt, seksuelt misbrug)

Mistet barn, abort og sorg

Parforhold og familie

Misbrug 

Manglende overskud

Tanker der fylder

 

Et forløb hos mig, er 3 måneder, hvor vi samarbejder med fuld fokus på at bedre din situation. 

 

Giv dig selv værdi og styrk dit selvværd med Trivselshuset.dk

 

For at sikre, at vi er et godt match til at samarbejde, beder jeg dig booke en forsamtale - det koster 0 kr. 

Samtalen er for dig, der er parat til at sætte fokus på din udfordring og arbejde aktivt med at få det markant bedre, gennem fortrolige samtaler og redskaber jeg præsenterer for dig. Mit mål er at du hurtigst muligt skal have det bedre, og det er vigtigt vi har samme mål, så samarbejdet bliver godt og konstruktivt.

Book din forsamtale idag, og udfyld spørgeskemaet, som bliver sendt til dig i en mail med et link. På den måde kan vi begge forberede os bedst muligt på samtalen, og du kan få noteret eventuelle spørgsmål, du måtte have.

 

Hvem er jeg?

Psykoterapi hos Trivselshuset.dk psykoterapeut MPF Shirley Lausen

Shirley Lausen psykoterapeut MPF

Psykoterapeut MPF, Master Coach, Parterapeut og Hypnoterapeut

 

Shirley Lausen Psykoterapeut MPF Trivselshuset.dk

 

Og menneske lige som dig.

For mig er det vigtigt, at være i livet på en autentisk måde. Det skinner også igennem, i mit arbejde som terapeut.

Mit eget liv, har budt på en lang række udfordringer, som jeg i min ungdom har måttet tackle alene. Så jeg ved, hvor vigtigt det er for både udvikling og trivsel, at du IKKE skal tackle dine udfordringer alene.

Jeg har selv været igennem en række terapiforløb, både ifm. min uddannelse som psykoterapeut, men også ifm. store tab jeg skulle igennem. Det har givet mig en indsigt i, hvor vigtigt det er, at blive mødt på den helt rigtige måde, når man tager det store skridt ind i at åbne sig op, for et andet menneske.

 

 

"Det vigtige er ikke, at undgå de svære ting livet byder på.

Det vigtige er, at vi ikke forsøger at tackle dem alene".

 

Mine oplevelser har først gjort mig stærkere EFTER jeg har valgt at række ud, når jeg havde brug for andre.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at gøre præcis det samme.

 

 

Det ligger mig meget på sinde, at mine klienter har en markant bedre oplevelse af terapi, end det jeg selv har oplevet gennem tiden. For det kan godt være en blandet oplevelse, hos forskellige behandlere.

Hos mig møder du aldrig fordømmelse - kun forståelse. Jeg ser simpelthen ikke fejl hos andre mennesker. Jeg ser gode grunde til alt, hvad du kommer med, og kan rumme hver en del af dig - også det du måske selv helst vil skjule, eller skammer dig over.

Kun det, der bliver sagt, kan der ændres på. Derfor er det vigtigt vi skaber et rum, hvor du er tryg ved netop det.

Jeg arbejder blandt andet med følgende metoder:

Metakogntiv terapi (Jeg har skrevet bogen Metakogntive terapiforløb, som vi bruger i terapien. Fås ikke i alm. handel).

IPS - Inner Parts System

Coaching 

Kognitiv terapi

 

Lad os tale sammen

 

Hvis du efter at have set denne side, kan mærke en lyst til at arbejde sammen med mig omkring din udfordring, så booke en telefonisk forsamtale med mig.

I samtalen snakker vi kort om din udfordring, og mulighederne hos mig, så vi kan fornemme om vi er et match til at samarbejde mod at du kan trives.

Når du bestiller tid, er det vigtigt du i formularen både skriver dit fornavn og efternavn, samt udfylder det lille spørgeskema, der sendes til dig pr. mail, så vi begge får mest muligt ud af den tid vi har sammen i vores snak.

 

Book forsamtale psykoterapeut Shirley Lausen hos Trivselshuset.dk