Loading...

 

Psykoterapi Shirley Lausen Psykoterapeut Øster Lindet 6630 Rødding

Mental sundhed via psykoterapi i Øster Lindet, 6630 Rødding

 

Til børn, unge og voksne, der ønsker har brug for en at tale med, der lytter uden fordømmelse, og hjælper dig med at tage dig omsorgsfuldt af dine svære udfordringer, og få de rette redskaber til at gøre livet, tankerne, følelser og oplevelserne lettere. 

 

Forsamtale med Shirley

 

Du er med sikkerhed her på siden, fordi du ønsker en forandring. Enhver forandring kræver, at du gør noget anderledes end du har gjort indtil nu. For mange mennesker er den første og vigtigste handling, at række ud og få hjælp til at hjælpe sig selv. Måske genkender du det, at du for længe har prøvet at klare din udfordring alene?

Spring de lange ventetider over hos psykologen. Hos mig møder du kort eller ingen ventetid.

Når livet er svært, skal man kunne få hjælp med det samme. Intet bliver bedre af at vente halve og hele år på hjælpen. Tværtimod.

 

Jeanetts forløb:

 

 

Få hjælp til tanker, følelser og oplevelser

Hos mig er det muligt at få et specielt tilpasset forløb i min praksis midt i Sønderjylland, men rigtig mange har idag valgt at vores samtaler skal foregå online via mine lukkede samtalerum, hvor du kan sidde trygt hjemme hos dig selv, og ovenikøbet spare transporten og transporttiden frem og tilbage.

Mange af mine klienter er overraskede over, hvor trygt og givende samtalerne kan være online også. Som en klient sagde: "Det er fuldstændig som at være hos dig. Det eneste jeg ikke får, er den kolde flaske kildevand, du altid byder på".

 

Mit fokus er:

Trivsel

Selvværd

Kommunikation

Følelsessprog

Bearbejdning af traumer/oplevelser (Også voldtægt, seksuelt misbrug)

Mistet barn, abort og sorg

Parforhold og familie

Misbrug 

Manglende overskud

Tanker

Spørg gerne, hvis din udfordring ikke står her.

 

 

Isabellas forløb:

 

 

Lad os tale sammen og se om vi er et match.

Tryghed og god mavefornemmelse er vigtig, når du skal finde den rette behandler. Derfor kan du hos mig få en 30 min. telefonisk forsamtale, hvor du finder ud af om samarbejdet føles rigtigt for dig.

Samtalen er for dig, der er parat til at sætte fokus på din udfordring og arbejde aktivt med at få det markant bedre, gennem fortrolige samtaler og redskaber jeg præsenterer for dig. Mit mål er at du hurtigst muligt skal have det bedre, og det er vigtigt vi har samme mål, så samarbejdet bliver godt og konstruktivt.

Book din forsamtale idag, og udfyld spørgeskemaet, som bliver sendt til dig i en mail med et link. På den måde kan vi begge forberede os bedst muligt på samtalen, og du kan få noteret eventuelle spørgsmål, du måtte have.

 

Forsamtale med Shirley

 

Hvad koster Psykoterapi?

Du har hos mig mulighed for at booke en enkelt samtale, hvis du gerne vil opleve, hvordan psykoterapi er hos mig.

Jeg arbejder med mennesker i forløb, da jeg har et ønske om at tage dig og din situation alvorligt, og ikke bare sætte et plaster på din situation, for så er der risiko for, at det aldrig heler, eller bliver mere betændt.

Hvis du også ønsker at skabe heling, så du kan leve dit liv uden så mange begræsninger og mere overskud, har du mulighed for at komme i et forløb hos mig. 

Til dig, der i forløb, tilbyder jeg et særligt tilskud, som jeg giver dig. Det kommer i form af en rabat på dit personlige forløb.

Da behandling hos mig, er selvbetalt, har du også mulighed for at få delt betalingen for forløb op i et antal rater, så det bliver lettere for dig, økonomisk at hjælpe dig selv.

Spørg gerne til dette, når du kontakter mig, evt. i vores afklarende forsamtale, som du kan booke her på siden.

 

 

 

Hvad koster psykoterapi 1-1 forløb

 

Terapi til børn og unge, kan du læse mere om her.

 

Christinas forløb:

 

 

Hvem er jeg?

 

Shirley Lausen psykoterapeut parterapeut hypnose

 

Udddannet: Psykoterapeut MPF, Master Coach, Parterapeut og Hypnoterapeut

 

Shirley Lausen Psykoterapeut MPF Trivselshuset.dk

 

 

Her findes ingen tabuer eller steder, du kan være forkert.

Jeg ser altid mennesker som værende helt rigtige, præcis som de er.

Det betyder, at du hos mig, aldrig kan være forkert.

I sin enkelhed, tager du imod min hjælp, fordi du har et ønske om en forandring, og fordi du ønsker at mestre at tackle dine følelser, tanker og opevelser på en lettere måde, der ikke stjæler dit overskud og din energi.

 

Jeg arbejder blandt andet med følgende metoder:

Ethvert forløb tilpasses den enkelte, fordi jeg tror på at alle mennesker er unikke. Det er derfor ikke dig, der skal passe ind i en kasse med et forløb, men mig, der tilpasser kassen til dit behov.

 

Dynamisk psykoterapi

Coaching

Hypnose

Kogntiv terapi

Metakogntiv terapi / Tankemestring /Tankeledelse

Kropsorienteret terapi

Traumeterapi

Relationsterapi

Tydelig kommunikation på egen banehalvdel

 

Jeg arbejder ud fra en del evidensbaserede metoder, men det er for mig at se vigtigere, at tilpasse behandlingen ud fra den enkeltes behov.

Al behandling hos mig, foregår frivilligt. Det er derfor vigtigt du ved, at du hos mig får behandling du selv ønsker.

 

 

FAQ

 

Hvad er psykoterapi? Psykoterapi er samtaleterapi, med fokus på det der er svært for dig, og årsagen til at det netop er blevet svært. Hos mig, er der fokus på at bruge konkrete øvelser, du kan mærke hjælper dig, som du også kan bruge hjemme, så du mærker en forandring ret hurtigt. Psykoterapi er mindre klinisk orienteret end psykologsamtaler kan være. Vi koncentrerer os mere om dig som menneske, end om at stille kliniske diagnoser. Jeg har et særligt fokus på at være med dig i samtalen, og tage tingene i dit tempo. Og hos mig er du altid helt rigtig og perfekt, præcis som du er.

Hvad er forskellen mellem en psykoterapeut og en psykolog? Forskellen er mest udgangspunktet vi arbejder ud fra. En psykolog arbejder ofte klinisk, mhp. at stille en diagnose, hvor vi i psykoterapien er mere fokuserede på at bearbejde og hele det, der er svært for dig, så du bliver fri til at være dig, uden en tung rygsæk på ryggen. En del psykologer uddanner sig også i psykoterapi. Forskellen er også, at der på nuværende tidspunkt kan være enormt lange ventetider hos psykologen, fordi de skal tilbyde gratis terapi til bestemte ungegrupper. Hos psykoterapeuten kan du ofte komme igang med det samme - dog uden tilskud. Jeg har mit eget tilskud til dem, som vælger at være i et fast forløb hos mig.

Hvordan foregår psykoterapi? Psykoterapi hos mig foregår i samtaler af 30-60 min. (alt efter, hvad du kan rumme), enten i min praksis i Øster lindet, 6630 Rødding, eller online via et trygt og sikkert online mødelokale, hvor vi kan se og høre hinanden, mens du sidder trygt derhjemme, og ikke behøver køre hertil. Nogle foretrækker også samtalerne via tlf. og det kan også lade sig gøre hos mig. Samtalerne foregår sådan, at du fortæller mig, det du har lyst til at dele med mig, og første skridt er at skabe en tillid du kan være tryg i, så du nemmere kan tillade dig selv, at åbne for det, du har brug for at snakke med mig om. Jeg sætter tryghed meget højt.

Hvad kan en psykoterapeut hjælpe med? Det kan være lidt forskelligt, alt efter hvilken retning terapeuten er uddannet i og har særlig interesse for. Jeg har specialiseret mig i at hjælpe med angst, selvværd, tankemestring, parforhold og børn og unge med udfordringer ift. det sociale, skolen, selvværdet og eksamen. Jeg har en meget bred vifte af uddannelser jeg trækker på, fordi jeg ikke tror på EN retning passer til alle. Hos mig bliver behandlingen tilpasset DIG, fremfor at du skal passe til behandlingen.

Hvor lang tid skal jeg gå i psykoterapi? Det er meget individuelt. Hos mig er udgangspunktet, at vi arbejder sammen i 3 måneder, for hurtigt at bedre din situation. For mange er de 3 måneder nok, og enkelte har brug for mere, hvilket også er helt ok. Det er vigtigt du er villig til at give dig selv det, du har brug for, for at nå derhen, hvor du gerne vil være. Jeg holder ikke på dig længere, end det er nødvendigt. Nogle har brug for at vedligeholde deres trivsel efterfølgende med samtaler ad hoc.