Loading...

Kropsterapi hos kropsterapeut Bjarne Lausen, 6630 Rødding Sønderjylland. Slip spændinger, smerter og få mental trivsel

Kropsterapi når du ønsker ro og afslappethed, midt i Sønderjylland

 

Forsamtale med Bjarne

 

Kropsterapi er en særlig form for behandling, som både løsner muskler, led, sener, nerver og de følelsesmæssige spændinger, vi kommer til at opbygge gennem det vi oplever gennem livet.

Gennem masserende pulseringer, bevægelser, vejrtrækningsøvelse, akupressur og fokus på dine spændinger, hjælpes kroppen på en naturlig måde til at give slip. Jeg skaber et trygt rum, hvor du kan give slip på alt det, du har brug for. Samtaleterapi er en del af behandlingen.

Hos mig er kropsterapi lige så meget en terapeutisk behandling, som en fysiurgisk.

Behandlingen varer op til 90 min, så sørg for at have god tid, så du får fuldt udbytte af behandlingen.

Søger du kropsterapi i Sønderjylland, er jeg lige i midten. Mine klienter kommer ofte fra Esbjerg, Kolding, Aabenraa og Haderslev.

Læs, hvad andre har oplevet med Kropsterapi hos mig, her på siden.

 

Glæde når du har det godt. Få hjælp hos Trivselshuset.dk

 

Behandling af spændinger, smerter, udfordringer med søvn og følelsesmæssige blokeringer.

Mine klienter oplever gennem kropsterapi, at de bliver fri af smerter og spændinger i kroppen, som skyldes ophobninger, og desuden får de det meget bedre psykisk. 

De oplever også en markant positiv forandring i deres søvnkvalitet, i deres selvværd og selvtillid, samt deres nære relationer.

Kropsterapi hos mig, hjælper dig til Bedre søvn, Ro i kroppen og hovedet, Markant færre spændinger og smerter, at slippe følelsesmæssige blokeringer, så du kan få mere energi, overskud, livskvalitet og glæde i dit liv.

 

 

Klik på billedet og se videoen om kropsterapi

Video om kropsterapi hos Bjarne Lausen Trivselshuset.dk

 

I sin enkelhed sker der det, at når du tager dig af dine spændinger - også de følelsesmæssige, så bliver kroppen tilfreds og giver dig fred. En sund krop og et sundt sind, bliver ved med at kalde på dig, indtil du tager dig af det, de har behov for. Og når du gør det, bliver du belønnet med ro og velbehag - altså mental sundhed og ro i kroppen.

Mine klienter oplever, at få mere energi, bliver gladere og får mere overskud i hverdagen. Det betyder, de også kan tackle de svære ting i livet, nemmere.

Giv dig selv værdi med et forløb hos Trivselshuset.dk

 

Ekstra hjælp, til mental sundhed, hvis du har brug for det.

Jeg samarbejder med en yderst dygtig Psykoterapeut, Master Coach og Hypnoterapeut - Shirley - som også er i klinikken. Hvis det giver mening for din process, er det muligt at etabelere et kombineret samarbejde, der kan hjælpe dig yderligere. Shirley er særligt dygtig i arbejdet med selvværd, tanker, følelsessprog og relationer, herunder parforhold. Hun arbejder målrettet med mennesker, ift. at styrke selvværdet og rydde op i de dele, der forhindrer dig i at leve det liv du gerne vil leve.

 

Hvordan kommer du igang med kropsterapi?

Du kan booke en behandling og prøve, hvad kropsterapi er, og hvad det kan. Du kan også booke en telefonisk forsamtale med mig, hvor vi drøfter din udfordring, og du får en vurdering af, om kropsterapi kan hjælpe dig.

 

Hvad koster kropsterapi?

Hos mig kan du vælge at booke enkelt tider, eller indgå i et intensivt 1-1 forløb, som tilpasses dig fuldstændigt. 

Mine klienter, der vælger intensiv forløb, oplever en hurtigere og mere markant bedring, samt en kortere vej til deres livsmål.

OBS: Det kræver en afklarende forsamtale med mig, før du kan blive optaget på et forløb.

 

Hvad koster kropsterapi 1-1 forløb

 

 

Forsamtale med Bjarne

 

Hvad koster kropsterapi?

 

Du har mulighed for at booke en behandling med kropsterapi her, så du kan opleve, hvad kropsterapi kan. 

Jeg arbejder med mennesker i forløb, da jeg har et ønske om at tage dig og din situation alvorligt, og ikke bare sætte et plaster på din situation, for så er der risiko for, at det aldrig heler, eller bliver mere betændt.

Hvis du også ønsker at skabe heling, så du kan leve dit liv uden så mange begræsninger og mere overskud, har du mulighed for at komme i et forløb hos mig. 

Til dig, der i forløb, tilbyder jeg et særligt tilskud, som jeg giver dig. Det kommer i form af en rabat på kropsterapi, du får hos mig, når du starter i et forløb hos mig.

Da behandling hos mig, er selvbetalt, har du også mulighed for at få delt betalingen for forløb op i et antal rater, så det bliver lettere for dig, økonomisk at hjælpe dig selv.

Spørg gerne til dette, når du kontakter mig, evt. i vores afklarende forsamtale, som du kan booke her på siden.

Hvis du vil booke en enkelt aftale, kan du gøre det her:

hvad koster kropsterapi

 

 

Bjarne Lausen, professionel kropsterapeut hos Trivselshuset.dk

Bjarne: Uddannet Kropsterapeut og Sportsmassør

 

Sådan oplever andre kropsterapi hos mig

 

Klik på billederne, og se Karina og Michaels videoer om deres oplevelse med Kropsterapi.

 

Karina

Karina´s anbefaling af kropsterapi hos Bjarne Lausen Kropsterapeut trivselshuset.dk

 

Michael 

Michaels anbefaling af kropsterapeut Bjarne Lausen, kropsterapi hos Trivselshuset.dk

 

Jeg sætter pris på enhver feedback - også din.

Anbefaling af kropsterapi hos Bjarne Lausen Trivselshuset.dk

 

"Når jeg træder ind af døren hos dig/ Jer falder der en ro over mig og føler mig meget tryg.
Jeg har fibromyalgi og har også en del med i “rygsækken” fra tidligere, og jeg havde ingen forventninger til behandlingen, men allerede efter den første gang hos dig kunne jeg mærke en markant bedring,  min krop kan meget mere end jeg har kunnet I meget lang tid.  Har ikke nær så mange smerter som før og nattesøvnen er også blevet bedre. Du får hul på nogle ting der har fyldt alt for meget og jeg kan mærke at jeg er blevet bedre til at passe på mig selv og det har også givet mig ro i både min krop og ikke mindst mit hoved, jeg har haft en tendens til at spekulere rigtig meget, også på ting jeg ikke kunne gøre noget ved. Jeg “øver” mig stadig i at sige fra og  det er blevet nemmere, også at få sagt nogle af de svære ting, hvilket jeg har haft meget svært ved, inden kropsterapien hos dig. Det har gjort at jeg har fået et større overskud og ro i min hverdag og det er en fantastisk følelse. Så fra mig får du de varmeste anbefalinger og håber rigtig mange får glæde af dine behandlinger, ligesom jeg har."
 
Mange hilsner Hanne 

 

”Fantastisk oplevelse” - Signe Nielsen

“Jeg har efter min første behandling ikke haft brug for sovemedicin, og heller ikke den medicin jeg får for angst. Mine myldretanker er væk!
Jeg er begejstret og fortsætter hos Bjarne!” - Ulla Berthelsen

”Jeg havde pludselig enormt meget energi dagen efter. Det kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har prøvet” - Henrik B. Nielsen

”jeg har fået behandlinger mange steder, gennem mange år for smerter i ryggen. Men aldrig prøvet at have det så godt efter en behandling, som jeg havde her” - Susanne Emmerdal

”Jeg opdagede, at jeg gemte på rigtig mange følelser, som satte sig som spændinger i min krop” - Birgitte B.

“Kan varmt anbefales. Det virker!” - Michael Sivertsen

 

FAQ

 

Hvad gør en kropsterapeut? En kropsterapeut hjælper dig med at slippe de spændinger, der giver dig smerter og ubehag, samtidig med at han hjælper dig med at undersøge, om der er følelsesmæssige blokeringer, som kan være årsag til spændingerne. Ofte hænger følelser og tanker også sammen, så behandlingen har også vist sig særdeles effektiv på tankemylder. Samtaleterapi er også en del af behandlingen. Det er sådan, at alt hvad vi oplever, lagre sig i vores muskler, nerver og celler i kroppen. Der ligger de og venter på, du tager dig af dem. Ift. massage er kropsterapi derfor en langt bredere behandling, som også giver et mere holdbart resultat, fordi behandlingen kommer rundt om det hele menneske, og ikke kun kroppen.

Hvordan foregår kropsterapi? Kropsterapi starter typisk med en telefonisk forsamtale med Bjarne, hvor i kort drøfter din udfordring, for at sikre at kropsterapi kan hjælpe dig. Derefter bestiller du din første tid. Hver behandling starter med en samtale om det der fylder noget for dig lige nu. Næste del af behandlingen foregår på vores behagelige elektriske briks, så er opvarmet og kan køres ned i højden, så du let kan komme op og ligge behageligt. Gennem pulserende massage og akupressur, hjælper Bjarne din krops med at rense sig og finde ro og afslapning. Vejrtrækningsøvelse er også en del af behandlingen. Samtaleterapien kan fortsætte, mens du er på briksen, hvis nogle følelsesmæssige blokeringer viser sig. Bjarne tilbyder trygge rammer for din behandling.

Hvad er forskellen på Body SDS og kropsterapi? Det er egentlig to sider af samme mønt. Behandlingerne er meget lig hinanden og kropsterapien udspringer af Body SDS. Nogle oplever kropsterapien hos Bjarne som mere terapeutiske og effektive end Body SDS. Men det kan også handle om behandlerens færdigheder som menneske.

Hvad kan kropsterapi hjælpe med? Kropsterapi kan hjælpe dig til bedre søvn, mere ro i kroppen og tankerne, at give slip på gamle, følelsesmæssige traumer, og mange oplever også en markant bedre i fx. kroniske smerter, når de får kropsterapi hos Bjarne. Du kan blandt andet læse, se og høre nogle udtalelser fra Bjarnes klienter her på siden. Og hvis du er i tvivl om kropsterapi er noget for dig, så book gerne en telefonisk forsamtale og få en snak med Bjarne. Det koster 0 kr.