Loading...

 Bjarne hos Trivselshuset.dk tilbyder kropsterapi, der afhjælper smerter og giver ro

 

Kropsterapi - Skab overskud i krop og sind | Trivselshuset.dk

Slip spændinger, smerter, mentalt underskud og dårlig søvn gennem kropsterapi hos Bjarne Lausen i Øster Lindet, 6630 Rødding. Min tilgang er praktisk og jordnær, designet til effektivt at afhjælpe smerter og spændinger, forbedre din søvnkvalitet, og øge dit daglige overskud og koncentration.

 

Effektiv løsning, når kroppen gør ondt eller spænder op

Kropsterapi hos Bjarne er tilpasset til at imødekomme dine individuelle behov, hvilket gør den ideel til behandling af kroniske smerter, muskelspændinger og uro. Bjarne Lausen bruger avancerede teknikker til at frigøre spændinger og fremme en følelse af fysisk lethed.

 

Book en gratis introsamtale med Trivselshuset.dk

 

Sådan foregår kropsterapi

(klik på billedet og se videoen om kropsterapi)

 

Video om kropsterapi hos Bjarne Lausen Trivselshuset.dk

 

 

Følelser og stress har indvirkning på krop og sind

Stress og følelsesmæssige belastninger er ikke kun psykiske fænomener; de viser sig også fysisk i form ved spændinger og ubehag. Når du oplever stress eller undertrykker dine følelser, kan det resultere i muskelspændinger, hovedpine og generel uro i kroppen. Disse fysiske reaktioner på stress stjæler din energi og dit overskud, gør det vanskeligt at slappe af, og forstyrrer din evne til at falde i søvn og opnå dyb, restituerende søvn.

 

Kropsterapi, din vej til afslapning og bedre søvn

kropsterapeutiske sessioner med Bjarne arbejder vi ikke kun de fysiske symptomer på stress og følelsesmæssig uro, men arbejder også på at genoprette en følelse af indre, og mental ro. Ved at anvende effektive teknikker, hjælper jeg med at løsne op for de fysiske spændinger, hvilket bidrager til en mere afslappet tilstand og forbedrer din evne til at falde i søvn.

 

sådan opleves kropsterapi hos Trivselshuset.dk

Effekt af kropsterapi

Karina

(Klik og se Karinas udtalelse om kropsterapi hos kropsterapeut Bjarne Lausen)

Karina´s anbefaling af kropsterapi hos Bjarne Lausen Kropsterapeut trivselshuset.dk

 

Mere energi og mental klarhed

Er du ofte træt, i underskud og mangler energi? Kropsterapi hos Bjarne i Trivselshuset kan være løsningen. Ved at reducere fysisk og mentalt stress, hjælper mine behandlinger dig med at genvinde energi og forbedre din koncentration og mentale præstation. Et mere afslappet sind og krop gør det lettere at fokusere og opretholde energi gennem hele dagen, til det der er vigtigt for dig.

 

Kropsterapi lige i nærheden af dig

Søger du kropsterapi i Sønderjylland, er jeg lige i midten. Mine klienter kommer ofte fra Esbjerg, Kolding, Aabenraa og Haderslev.

 

Et kropsterapiforløb er en rejse mod det liv du virkelig ønsker dig

Kropsterapi hos mig, er mere end bare en behandling; det er en vej mod et gladere og mere afbalanceret liv. Ved at tackle fysiske ubalancer og spændinger, og samtidig få mental klarhed, der også giver dig et billede af om du bevæger dig i den rigtige retning i forhold til det liv du gerne vil leve. Eller hvad der faktisk skal til for at du kommer på rette vej og får det liv, du ønsker dig.

sådan opleves kropsterapi hos Trivselshuset.dk

 

 kropsterapi gør en forskel for dig og dine relationer

Michael 

Se Michaels oplevelse hos Bjarne:

 

Dine grænser respekteres - her må du være den du er

Hos os sætter vi altid tryghed i højsædet. Det er derfor vigtigt at du ved, at du hos os altid er helt rigtig, god nok og perfekt som du er. Derfor respekterer vi også, hvis du har nogle grænser du har brug for at sætte. Fx. kan behandlingen foregå med tøj på, eller omklædning kan ske uden påsyn. Du er velkommen med alt her. Bare sig højt, hvad du har brug for. I trivselshuset har vi alle tavshedspligt, så alt du deler med Bjarne, bliver mellem jer.

 

Sådan kommer du i gang med kropsterapi

Du kan booke en behandling og prøve, hvad kropsterapi er, og hvad det kan. Du kan også booke en telefonisk introsamtale med mig for 0 kr., hvor vi drøfter din udfordring, og du får en vurdering af, om kropsterapi kan hjælpe dig. Introsamtalen kan også give dig en tryghed i, hvem jeg er som behandler og afklare eventuelle spørgsmål du måtte have til behandlingen eller forløb hos mig. I samtalen får du også mulighed for at høre, hvordan du kan få kropsterapi billigere i et forløb hos mig.

Når du du kommer til din kropsterapiaftale hos Trivselshuset, Terpvej 29, Øster Lindet, 6630 Rødding, vil du blive modtaget i vores hyggelige venterum, hvor du blandt andet kan tage en kold kildevand - uden beregning.

Inden behandlingen, har vi en grundig samtale om dine udfordringer, dine ønsker og selve behandlingen, hvis du har brug for det.

 

Hvad koster kropsterapi?

Du kan booke en enkelt kropsterapi til normal pris, hvis du gerne vil prøve, hvad kropsterapi er. Ellers arbejder jeg som udgangspunkt i forløb, hvor du får kropsterapi et interval, der er tilpasset dig og det behov der er, for at du opnår den hurtigst mulige bedring OG det bedste slutresultat.

Hvis du gerne vil booke en enkelt kropsterapibehandling, kan du gøre det her:

Book tid til kropsterapi hos Trivselshuset.dk

Spar penge og få mere ud af din behandling

Du har mulighed for at spare en del ved at indgå i et forløb med mig. Jeg tilbyder et særlig og ret stort tilskud, når du indgå i et fastlagt forløb. Fastlagte forløb er også det, der giver dig det bedste resultat. Du kan opnå tilskuddet UDEN henvisning fra din læge. Forløbet kan betales som engangsbeløb, eller du kan dele betalingen i 3 månedlige rater, hvis det passer bedre til din økonomi.

Foruden muligheden for at spare penge på din behandling, giver et forløb dig også det optimale resultat, idet det du får et markant højere udbytte af din behandling, hvis behandlingerne gives efter dine behov, med faste, anbefalede intervaller, så du bevæger dig fremad.

Få mere information om dine muligheder i en uforpligtende introsamtale.

 

Book en gratis introsamtale med Trivselshuset.dk

 

Reservér din tid nu - og tag det første skridt mod et mere liv med mere overskud og plads til at være den bedste version af dig.

Har du et enkelt spørgsmål til behandlingen, kan du kontakte mig her:

Mail: kontakt@trivselshuset.dk Telefon: 2169 7777

 

Følg mig på facebook: 

Trivselshuset.dk på facebook

 

Bjarne Lausen kropsterapeut i Øster Lindet 6630 Rødding hos Trivselshuset.dk

Bjarne: Uddannet Kropsterapeut og Sportsmassør

Læs mere om mig her.

 

Book en gratis introsamtale med Trivselshuset.dk

 

 

Jeg sætter pris på enhver feedback - også din.

Sådan oplever andre kropsterapi hos mig

 

"Når jeg træder ind af døren hos dig/ Jer falder der en ro over mig og føler mig meget tryg.
Jeg har fibromyalgi og har også en del med i “rygsækken” fra tidligere, og jeg havde ingen forventninger til behandlingen, men allerede efter den første gang hos dig kunne jeg mærke en markant bedring,  min krop kan meget mere end jeg har kunnet I meget lang tid.  Har ikke nær så mange smerter som før og nattesøvnen er også blevet bedre. Du får hul på nogle ting der har fyldt alt for meget og jeg kan mærke at jeg er blevet bedre til at passe på mig selv og det har også givet mig ro i både min krop og ikke mindst mit hoved, jeg har haft en tendens til at spekulere rigtig meget, også på ting jeg ikke kunne gøre noget ved. Jeg “øver” mig stadig i at sige fra og  det er blevet nemmere, også at få sagt nogle af de svære ting, hvilket jeg har haft meget svært ved, inden kropsterapien hos dig. Det har gjort at jeg har fået et større overskud og ro i min hverdag og det er en fantastisk følelse. Så fra mig får du de varmeste anbefalinger og håber rigtig mange får glæde af dine behandlinger, ligesom jeg har."
 
Mange hilsner Hanne 

 

”Fantastisk oplevelse” - Signe Nielsen

“Jeg har efter min første behandling ikke haft brug for sovemedicin, og heller ikke den medicin jeg får for angst. Mine myldretanker er væk!
Jeg er begejstret og fortsætter hos Bjarne!” - Ulla Berthelsen

”Jeg havde pludselig enormt meget energi dagen efter. Det kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har prøvet” - Henrik B. Nielsen

”jeg har fået behandlinger mange steder, gennem mange år for smerter i ryggen. Men aldrig prøvet at have det så godt efter en behandling, som jeg havde her” - Susanne Emmerdal

”Jeg opdagede, at jeg gemte på rigtig mange følelser, som satte sig som spændinger i min krop” - Birgitte B.

“Kan varmt anbefales. Det virker!” - Michael Sivertsen

 

FAQ

 

Hvad gør en kropsterapeut? En kropsterapeut hjælper dig med at slippe de spændinger, der giver dig smerter og ubehag, samtidig med at han hjælper dig med at undersøge, om der er følelsesmæssige blokeringer, som kan være årsag til spændingerne. Ofte hænger følelser og tanker også sammen, så behandlingen har også vist sig særdeles effektiv på tankemylder. Samtaleterapi er også en del af behandlingen. Det er sådan, at alt hvad vi oplever, lagre sig i vores muskler, nerver og celler i kroppen. Der ligger de og venter på, du tager dig af dem. Ift. massage er kropsterapi derfor en langt bredere behandling, som også giver et mere holdbart resultat, fordi behandlingen kommer rundt om det hele menneske, og ikke kun kroppen.

Hvordan foregår kropsterapi? Kropsterapi starter typisk med en telefonisk forsamtale med Bjarne, hvor i kort drøfter din udfordring, for at sikre at kropsterapi kan hjælpe dig. Derefter bestiller du din første tid. Hver behandling starter med en samtale om det der fylder noget for dig lige nu. Næste del af behandlingen foregår på vores behagelige elektriske briks, så er opvarmet og kan køres ned i højden, så du let kan komme op og ligge behageligt. Gennem pulserende massage og akupressur, hjælper Bjarne din krops med at rense sig og finde ro og afslapning. Vejrtrækningsøvelse er også en del af behandlingen. Samtaleterapien kan fortsætte, mens du er på briksen, hvis nogle følelsesmæssige blokeringer viser sig. Bjarne tilbyder trygge rammer for din behandling.

Hvad er forskellen på Body SDS og kropsterapi? Det er egentlig to sider af samme mønt. Behandlingerne er meget lig hinanden og kropsterapien udspringer af Body SDS. Nogle oplever kropsterapien hos Bjarne som mere terapeutiske og effektive end Body SDS. Men det kan også handle om behandlerens færdigheder som menneske.

Hvad kan kropsterapi hjælpe med? Kropsterapi kan hjælpe dig til bedre søvn, mere ro i kroppen og tankerne, at give slip på gamle, følelsesmæssige traumer, og mange oplever også en markant bedre i fx. kroniske smerter, når de får kropsterapi hos Bjarne. Du kan blandt andet læse, se og høre nogle udtalelser fra Bjarnes klienter her på siden. Og hvis du er i tvivl om kropsterapi er noget for dig, så book gerne en telefonisk forsamtale og få en snak med Bjarne. Det koster 0 kr.