Loading...

Kropsterapi, Øster Lindet, 6630 Rødding

Kropsterapi er en særlig form for behandling, som både løsner muskler, led, sener, nerver og de følelsesmæssige spændinger, vi kommer til at opbygge gennem det vi oplever gennem livet.

Gennem masserende pulseringer, bevægelser, vejrtrækningsøvelse, akupressur og fokus på dine spændinger, hjælpes kroppen på en naturlig måde til at give slip. Jeg skaber et trygt rum, hvor du kan give slip på alt det, du har brug for. Samtaleterapi er en del af behandlingen.

Hos mig er kropsterapi lige så meget en terapeutisk behandling, som en fysiurgisk. Samtaleterapi er en vigtig del af behandlingen.

Behandlingen varer op til 90 min, så sørg for at have god tid, så du får fuldt udbytte af behandlingen.

Søger du kropsterapi i Sønderjylland, er jeg lige i midten. Mine klienter kommer ofte fra Esbjerg, Kolding, Aabenraa og Haderslev.

Læs, hvad andre har oplevet med Kropsterapi hos mig, her på siden.

 

Glæde når du har det godt. Få hjælp hos Trivselshuset.dk

Behandling af spændinger, smerter, udfordringer med søvn og følelsesmæssige blokeringer.

Mine klienter oplever gennem kropsterapi, at de bliver fri af smerter og spændinger i kroppen, som skyldes ophobninger, og desuden får de det meget bedre psykisk. 

De oplever også en markant positiv forandring i deres søvnkvalitet, i deres selvværd og selvtillid, samt deres nære relationer.

Kropsterapi kan hjælpe til:

Bedre søvn Ro i kroppen og hovedet Færre smerter/spændinger At slippe følelsesmæssige blokeringer Mere overskud  Mere energi Mere livskvalitet og glæde

 

Klik på billedet og se videoen om kropsterapi

Video om kropsterapi hos Bjarne Lausen Trivselshuset.dk

 

I sin enkelhed sker der det, at når vi får ryddet op i de fysiske smerter, og den psykiske årsag til smerter og psykiske udfordringer. Så genopstår selvværdet, glæden og balancen mellem kroppen og sindet.

En bonus er, at mine klienter oplever, at få mere energi, bliver gladere og får mere overskud i hverdagen. Det betyder, de også kan tackle de svære ting i livet, nemmere.

Giv dig selv værdi med et forløb hos Trivselshuset.dk

 

Få psykoterapi sammen med kropsterapi

Jeg samarbejder med en yderst dygtig Psykoterapeut, Master Coach og Hypnoterapeut - Shirley - som også er i klinikken. Hvis det giver mening for din process, er det muligt at etabelere et kombineret samarbejde, der kan hjælpe dig yderligere. Shirley er særligt dygtig i arbejdet med selvværd, tanker, følesessprog og relationer, herunder parforhold. Hun arbejder målrettet med mennesker, ift. at styrke selvværdet og rydde op i de dele, der forhindrer dig i at leve det liv du gerne vil leve.

Hvis du overvejer et samarbejde med mig, eller evt. et kombineret forløb, så book en forsamtale, og lad os drøfte dine muligheder.

 

Book forsamtale hos Bjarne Lausen, Kropsterapeut i trivselshuset.dk

 

Bjarne Lausen, professionel kropsterapeut hos Trivselshuset.dk

 

 

Klienterne fortæller:

 

Klik på billederne, og se Karina og Michaels videoer om deres oplevelse med Kropsterapi.

Karina

Karina´s anbefaling af kropsterapi hos Bjarne Lausen Kropsterapeut trivselshuset.dk

Michael 

Michaels anbefaling af kropsterapeut Bjarne Lausen, kropsterapi hos Trivselshuset.dk

Anbefaling af kropsterapi hos Bjarne Lausen Trivselshuset.dk

"Når jeg træder ind af døren hos dig/ Jer falder der en ro over mig og føler mig meget tryg.
Jeg har fibromyalgi og har også en del med i “rygsækken” fra tidligere, og jeg havde ingen forventninger til behandlingen, men allerede efter den første gang hos dig kunne jeg mærke en markant bedring,  min krop kan meget mere end jeg har kunnet I meget lang tid.  Har ikke nær så mange smerter som før og nattesøvnen er også blevet bedre .Du får hul på nogle ting der har fyldt alt for meget og jeg kan mærke at jeg er blevet bedre til at passe på mig selv og det har også givet mig ro i både min krop og ikke mindst mit hoved, jeg har haft en tendens til at spekulere rigtig meget, også på ting jeg ikke kunne gøre noget ved. Jeg “øver” mig stadig i at sige fra og  det er blevet nemmere, også at få sagt nogle af de svære ting, hvilket jeg har haft meget svært ved. Det har gjort at jeg har fået et større overskud og ro i min hverdag og det er en fantastisk følelse. Så fra mig får du de varmeste anbefalinger og håber rigtig mange får glæde af dine behandlinger, ligesom jeg har."
 
Mange hilsner Hanne 

 

Andre klienter skriver:

 

”Fantastisk oplevelse”

“Jeg har efter min første behandling ikke haft brug for sovemedicin, og heller ikke den medicin jeg får for angst. Mine myldretanker er væk!
Jeg er begejstret og fortsætter hos Bjarne!”

”Jeg havde pludselig enormt meget energi dagen efter. Det kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har prøvet”

”jeg har fået behandlinger mange steder, gennem mange år for smerter i ryggen. Men aldrig prøvet at have det så godt efter en behandling, som jeg havde her”

”Jeg opdagede, at jeg gemte på rigtig mange følelser, som satte sig som spændinger i min krop”

“Kan varmt anbefales. Det virker!”