Loading...

Om Bjarne

Bjarne Lausen kropsterapeut og massør hos Trivselshuset.dk

 

Stor, stærk og omsorgsfuld

Jeg hjælper dig, når kroppen, tankerne eller følelserne spænder ben for din trivsel.

Hos Trivselshuset.dk arbejder jeg som Massør og Kropsterapeut.

Jeg tager altid udgangspunkt i dig, så du får den bedste oplevelse med dine behandlinger hos mig.

 

Michael Mortensen fortæller om sit forløb:

"Bjarne har hjulpet mig ift. min træning, hvor jeg har brug for at mine muskler, sener og nerver fungerer optimalt. Han er også virkelig god til at reparere mine skader, når de (efterhånden sjældent) opstår. Tidligere havde jeg skader hele tiden. Det har jeg ikke mere, efter mine behandlinger hos Bjarne".

 

Tryg behandling, giver det bedste resultat

Hos mig møder du en forståelse for, det svære skridt, det kan være, at træde ind i en behandling, der handler om kroppen, og nogle gange også om sindet og følelserne.

Derfor er det vigtigt for mig, at du er åben omkring dine begræsninger og udfordringer, så jeg kan imødekomme dem, og i de tilfælde, hvor du ønsker at gøre op med dine begræsninger, hjælper jeg dig også med det. 

Jeg gør meget ud af, at skabe trygge rammer for dig i behandlingen. I mit arbejde møder jeg ofte mennesker, der har været udsat for meget ubehagelige oplevelser i deres liv, og derfor har jeg lært, at indrette behandlingen, så den passer til dig og dine behov.

Det er vigtigt, at du er parat til at give dig selv de behandlinger, du har brug for, for at nå derhen, hvor du gerne vil være. Realistiske mål, kan altid nås, med den rette indsats. 

 

(Anonym) fortæller om sit forløb med kropsterapi:

"Jeg har været udsat for seksuelt overgreb, og var derfor meget nervøs for at skulle have kropsterapi. Især hos en mand. Men Bjarne forstår virkelig at skabe tryghed. Også til at arbejde med den svære oplevelse jeg har været igennem. Det har været enormt befriende, at slippe ud af tankerne og oplevelse om de seksuelle overgreb, jeg oplevede som barn og ung. Jeg kan varmt anbefale andre kvinder at få hjælp hos ham.

 

Mere om mig:

Som menneske er jeg omsorgsfuld og ærlig. Jeg sætter pris på din åbenhed, og min hensigt er altid den hurtigste vej til din trivsel.

Jeg er 41 år gammel og har oprindeligt uddannet landmand, men fandt større interesse i behandlerfaget, og skiftede derfor branche. Idag er jeg tilknyttet Trivselshuset.dk sammen med Shirley.

I Trivselshuset.dk har vi et tiltag, for at skabe mere tryghed fra starten. Du kan nemlig booke en forsamtale via tlf. så du kan få en fornemmelse af mig, og om jeg kan hjælpe dig. Her kan du også stille dine spørgsmål, hvis der er noget du er i tvivl om, før du starter i et forløb hos mig.

 

Book intro samtale med Bjarne kropsterapeut og massør hos Trivselshuset.dk

Følg mig på facebook: 

Trivselshuset.dk på facebook

 

Send en sikker, krypteret mail, hvor du har lov til at skrive personfølsomme oplysninger, hvis du har brug for det.

Send en sikker mail til mig/os her.

 

Klienter eller kommende klienter kan også kontakte mig på tlf. 21697777