Loading...

 

Trivselskonsulent Sønderjylland Shirley Lausen, supervision til insitutioner og virksomheder. Mental sundhed til medarbejdere

Trivsel til Kommuner og på virksomheder

Når en medarbejder eller borger går ned med stress, eller på anden måde psykisk presses ud i en lang sygemelding, kan der være lang vej tilbage på jobbet eller arbejdsmarkedet igen.

En konsekvens der ofte følger med, er en manglende tro på sig selv og egne evner, hvilket kan gøre en tilbagevenden svær og utryg.

Flere og flere kommuner og virksomheder, har fået øjnene op for, hvor god en investering der er i et forløb hos Shirley, som imødekommer hjælp til det der i første omgang har gjort en sygemelding nødvendig, men også til arbejdet med at bygge selvværdet op, så det igen er muligt at komme tryg tilbage på jobbet eller arbejdsmarkedet.

Såfremt du er sagsbehandler for en borger, der skal bevilliges et forløb, bedes du kontakte Shirley mhp. en aftale omkring forløbet. Der kan faktureres efter kommunens ønske (fx. EAN), og der kan anmodes om statuserklæringer efter behov. Vi kan modtage og sende krypteret og sikrede mails ift. personfølsomme oplysninger.

 

Forebyg sygemeldinger

Flere virksomheder er også begyndt at bruge forløbene forebyggende, så mange sygemeldinger kan undgås. Trivselssamtaler, kan være med til at spotte eventuelle medarbejdere på vej i mistrivsel og hurtigt være med til at rette op på det, så der igen skabes trivsel.

Virksomheder får også ofte redskaber til at skabe endnu mere trivsel, hvor kolleger og ledelse bliver endnu skarpere på, at være der for hinanden i arbejdstiden, således at hver enkelt medarbejder føler sig godt tilpas på arbejdet. Det giver arbejdsglæde og trivsel. Nogle arbejdspladser beskriver endda medarbejdere, der efter en trivselsindsats på mig, udtrykker at de for første gang føler sig rigtig godt tilpas i deres job.

 

Supervision en til en, eller i mindre grupper

Supervision er muligt hos mig, også med kort varsel, hvis en medarbejder har brug for akut supervision.

Det er også muligt for mindre grupper - max 5 personer - at få faglig supervision. Dette foregår på arbejdspladsen. For mere information om mulighederne, kontakt Shirley via mail: kontakt@trivselshuset.dk

 

 

Trivselskonsulent, coach eller psykoterapeut til kommuner og virksomheder

 

Det er hos os muligt at samarbejde med kommuner og virksomheder.

Vi samarbejder på nuværende tidspunkt med en række kommuner ift. enkeltforløb til borgere.

Der er mulighed for at booke supervision af en enkelt medarbejder, eller mindre grupper, kurser omkring trivsel til medarbejdere, eller personale i fx. skoler. Det er ligeledes muligt at booke forløb til borgere, der har brug for at arbejde med deres selvværd, trivsel, coaching/mentorforløb eller som terapeutisk hjælp.

Vi tilbyder kommunikation via sikker mail, og kan imødekomme EAN fakturering.

 

Virksomheder, der ønsker at skabe fokus på trivsel på arbejdspladsen, eller har medarbejdere, der sygemeldes med psykiske udfordringer, har oplevet traumer, eller ønsker rygestop. Vi tilbyder også at lave forløb eller kurser ude på virksomheden, for mindre enheder.

 

Kontakt os og hør spørg til jeres specifikke behov, og modtag et uforpligtende tilbud.

 

Medlem af:

trivselshuset.dk medlem af Dansk Psykoterapeutforening

 

Erhversforsikret gennem

Trivselshuset.dk forsikret gennem Top Danmark

FAQ

Hvad er formålet med supervision? Supervision sigter mod at skabe overblik, klarhed og retning, bevægelse fra problem til nye perspektiver og læring samt ideer til punkter at være opmærksom på i fremtiden. Enesupervision sigter mod at løsne op i en arbejdsmæssig eller personlig udfordring, som hindrer medarbejderen i at være fuldt tilstede i sit job - det kan fx. være en belastende situation, der er opstået på jobbet. En del lederes bruger supervision hos mig, til at udvikle deres lederevner og deres personlige udvikling.

Kan supervision trækkes fra? Supervision ses af skat som en generel inspiration, og derfor kan supervision ikke trækkes fra. Der sker hos mig en individuel vurdering, når du henvender dig, idet en del supervision mere er karakteriseret ved terapi, og derfor også afregnes som sådan. Gruppesupervision vil dog altid afregnes som supervision.

Hvad kan en trivselskonsulent? En virksomhed eller instituation med fokus på trivsel og vækst, kan med fordel have en trivselskonsulent tilknyttet. Det kan være til oplæg omkring trivsel, men det kan også være til temadage, eller specifikt forløb mhp. udvikling af trivsel på stedet. En del virksomheder og institutioner tilbyder forløb hos mig til enkelte medarbejdere, som er udfordret med stress eller svære livsudfordringer mhp. at medarbejderen kan komme tilbage i sit job helt eller delvist.

Hvordan kommer vi igang med trivsel i virksomheden eller til en enkelt medarbejder? Tag en kontakt, pr. mail eller telefon og lad os drøfte jeres ønsker og mål for arbejdspladsen eller den enkelte medarbejder. Derfra får i en tilbagemelding fra mig på, hvad jeg kan tilbyde jer, og hvornår. Hvis der er et akut behov for en enkelt medarbejder, så tag kontakt. Som regel er det muligt at starte op med kort varsel i akut supervision eller terapiforløb.