Loading...

Få styr på tankerne, tankemestring, metakognitiv terapi online eller i 6630 Rødding, hos Metakognitiv terapeut Shirley Lausen

Metakognitiv tanketerapi i korte forløb online, eller i Øster Lindet, 6630 Rødding

 

Bestil forsamtale Trivselshuset.dk

 

Tanker er ofte årsagen til mange af dine ubehagelige følelser. Prøv engang at tjekke det, når du føler dig trist, utryg/urolig. Hvad tænker du, når du har det sådan?

Tankerne har også stor betydning for dit selvværd. Mange er optagede af, hvad andre tænker om dem, og tænker måske endda også negativ om sig selv.

Når tankerne bliver brugt på denne måde, bliver der først og fremmest spildt en enorm mængde energi, som du ingenting får ud af. Det svarer til at skrue helt op for varmen i din bolig, og åbne alle vinduer. Energien fiser lige ud i ingenting og ingen har glæde af den.

Sådan er det også med tanker, der bare får lov at drøne derudaf, i en negativ retning, der både koster tankeenergi, følelsesenergi og livsenergi. Til ingen verdens nytte.

Tænk, hvis du kunne bruge den samme energi på at leve og trives? Det ville være ret vildt ikke?

Derfor er et metagkontivt tanketerapiforløb så fantastisk, fordi du opdager, du kan tage lederskabet over dine tanker, og give dig selv energien tilbage til det, du allerhelst vil bruge den til.

Det kræver ikke andet end: 12 uger med e rette redskaber, den rette forståelse for, hvordan du gør. Og så den sidste ingrediens: Øvelse.

I mit korte forløb får du alle ingredienser du skal bruge til at tage lederskab over dine tanker, hvor DU bestemmer, hvilke tanker der skal fylde hos dig, og hvor meget de skal fylde.

Du får redskaberne der skal til, for at du kan give dig selv et stærkt selvværd, mere energi, livskvalitet og trivsel.

 

Metakognitiv terapeut og Psykoterapeut MPF Shirley Lausen Trivselshuset.dk

Shirley Lausen, Psykoterapeut MPF, Metakogntiv tanketerapeut, Forfatter til bogen om Metakognitive terapiforløb og Habit Hero.

 

Hvad er metakogntiv terapi?

Metakognitiv terapi er arbejdet med tanker og de følelser tankerne fremkalder.

Rigtig mange psykiske lidelser bliver vedligeholdt af tanker, som påvirker følelserne.

Herunder: Angst, depression, OCD mv.

Men også dit selvværd og stress udvikles og vedligeholdes af dine tanker.

Måske kan du genkende dig selv i nogle af følgende udsagn:

 

"Hvad tænker andre om mig"?

"Ingen vil ansætte mig"

"Jeg bliver fyret, hvis jeg ikke kan yde mere, end jeg gør"

"Jeg mister mit job, hvis jeg siger fra"

"Hvis jeg ikke ser godt ud, kan ingen lide mig"

"Jeg er for tyk"

"Der er ingen, der kan bruge mig til noget"

"Det er ikke godt nok, det jeg gør"

"Hvis jeg ikke får topkarakter, så er det ikke godt nok"

"Jeg er ikke god nok"

 

Dette er bare eksempler på tanker, som kan være med til at fremkalde ubehagelige følelser og mistrivsel hos dig.

Så kan du genkende mere end EN, bør du tage handling på, at arbejde med dine tanker.

 

Trivsel og glæde Trivselshuset.dk

 

Korttidsterapi, hvor du hurtigt kan mærke en forskel.

I det Metakogntive tanketerapiforløb hos mig, arbejder vi sammen i en periode på 3 måneder, hvor jeg hjælper dig med, at gøre op med din overtænkning, bekymringstanker, din negative tænkning om dig selv, og absolut med frygten for, hvad andre tænker om dig.

i Tanketerapi forløbet, får du hjælp via en terapiform, der ikke kræver, at du graver dybt ned i din fortid. Vi tager udgangspunkt i her og nu, og ser fremad.

 

Forestil dig et øjeblik, hvordan dit liv ville være, UDEN disse tanker dominerer....

Hvilke muligheder, ville det give dig?

Er det et mål, der er værd at gå efter?

Hvis ja, så book en forsamtale med mig, så vi kan få en snak om mulighederne for eneforløb eller holdforløb hos mig, samt afklare om vi er et match til at samarbejde omkring ændring af dine tankemønstre.

 

Sådan kommer du til at trives. trivselshuset.dk

 

Hvad kræver det af dig?

Jeg arbejder med mennesker som:

Ønsker en forandring

Og er villige til at gøre noget anderledes, da det er en forudsætning, for enhver forandring.

Det kræver, at du kan afse 1 time ugentligt til at møde med mig i klinikken på Terpvej 29, Øster Lindet, 6630 Rødding, eller via mit online møderum på zoom, hvor du får præsenteret redskaber, og 

øver dig aktivt med dine tanker, og det at tage lederskabet tilbage, så det igen er DIG der bestemmer over tankerne, og ikke omvendt. 

 

Du får en unik arbejdsbog med i forløbet.

Habit Hero er en bog, der hjælper dig med at holde fokus på din forandring, og til at skabe de rette redskaber og handlinger, der skal til for at du skridt for skridt, kan tage dig selv fra et udgangspunkt til et bedre. 

Bogen giver dig også mulighed for at danne de rigtige rammer og den korteste vej for dig, frem til et mål om:

Bedre søvn

Mere overskud

Mere tryghed

Mere ro

Mere tro på dig selv

Mere positiv tænkning og mindre følelseskaos 

Mere frit og ubegrænset liv

Mental sundhed

 

Ud over bogen, får du også terapeutiske redskaber fra mig, som er tilpasset dig. 

 

Det er en forudsætning for at starte op hos mig, at du først har en forsamtale med mig. Det er vigtigt for mig, at arbejde med mennesker, jeg mener jeg kan hjælpe, og jeg tænker det samme er vigtigt for dig.

Så lad os snakke sammen. Book en forsamtale med mig her.

 

Bestil forsamtale Trivselshuset.dk

 

Tidligere klienter fortæller:

 

Det hjalp mig virkelig og bare så hurtigt. Efter  3 sessioner kunne jeg mærke en stor forskel.

Det var lige som om det hele lettet oven i mit hoved.

Shirley lærte mig nogle effektive redskaber til at få styr på mine tanker, slippe mine bekymringer og have mere ydre fokus i hverdagen. ”Tanker er bare tanker”.

Så dejligt og befriende selv at kunne vælge om man til stå på ”tanketoget” eller bare lader det passere.

Shirley er rigtig god til at forklarer og komme med eksempler på almindeligt dansk.

Det at være i en gruppe var også rigtig godt. At vide at andre har samme udfordringer og som kan sætte andre ord på. Jeg vil at hele mit hjerte anbefale metakognitive terapi og Shirley”

 – Marianne

 

"Jeg har været sygemeldt med stress i 6 måneder, inden jeg startede på et Metakogntivt terapiforløb på hold hos Shirley. Jeg var virkelig nervøs første gang, fordi der var andre mennesker - gad vide, hvad de tænkte om mig.

Og jeg vidste faktisk intet om metakognitiv terapi inden, så jeg anede ikke, hvad jeg gik ind til.

Men hold da op, hvor har det været fantastisk! Både fordi Shirley virkelig er god til at rumme alle mennesker, og hun er en super dygtig underviser og terapeut. Men også fordi jeg har mødt helt igennem fantastiske mennesker på holdet. Jeg kunne genkende mig selv i hver og en af dem, og de gav mig så meget, hver eneste gang vi mødtes online. Og jeg blev enormt rørt i sidste session, da en af de andre deltagere, fortalte mig, at det jeg havde delt, havde haft kæmpe værdi for hende. Det havde jeg aldrig troet - at jeg kunne gøre en forskel med mine udfordringer.

Jeg har fået et enormt overskud af, at få ændret mine tankemønstre, og jeg er nu parat til at starte på arbejde igen.

Så tak. Virkelig.... tak".

- Steen

 

"Min hverdag har forandret sig markant efter jeg har haft et metakognitivt forløb hos Shirley. Førhen var jeg ked af det, hver eneste dag. Mit selvværd var lig nul, og jeg havde svært ved at gå i skole.

Når jeg vågner om morgenen nu, er jeg glad, føler mig parat til dagen, og jeg mærker jeg har overskud.

Jeg troede virkelig ikke det var mine tanker, der var årsagen til mine udfordringer. Jeg tænkte jeg var depressiv. Det var ved et tilfælde en veninde, fortalte mig, at hun havde været i forløb hos Shirley, og anbefalede det så varmt. Så jeg tænkte jeg ville prøve det, uden egentlig at have en forventning.

Det er jeg virkelig glad for jeg gjorde. Jeg føler jeg har fået livet tilbage. Mit selvværd har det markant bedre.

Og hvis andre overvejer det, men er i tvivl, så får jeg lyst til at sige: Det er dine negative tanker der taler. Jeg havde dem selv. Og de tog fejl".

- Stine

Shirley Lausen Trivselshuset.dk Psykoterapeut MPF Metakognitiv terapi

 

FAQ

 

Hvad betyder Metakognitiv terapi? Metakogntiv terapi er en ny evidensbaseret psykologisk behandlingsmetode til behandling af psykiske lidelser som stress og depression. Jeg hjælper dig med at fjerne tidskrævende bekymringer og grublerier ved at udvikle nye måder, du kan forholde dig til negative tanker på. 

Hvorfor virker metakognitiv tanketerapi? Terapien virker, fordi dine bekymringstanker, negative tanker om dig selv, eller frygttanker er dybt afhængige af din opmærksomhed. Og når du udvikler nye strategier til dine tanker, mister de gamle tanker og mønstre din opmærksomhed og dit fokus, og derved mister de også deres status som vigtige tanker i din hjerne. Metakogntiv har også betydning for, hvor mange ubehagelige følelser du har på daglig basis, da de ofte stammer fra dine tanker.

Hvordan foregår Metakognitiv tanke terapi? Hos mig kan terapien foregår i min praksis i Øster Lindet, 6630 Rødding, men mange har efterhånden deres terapiforløb online i vores sikrede møderum, hvor du kan sidde trygt derhjemme - og også spare køreturen hertil. Dette har vist sig lige så effektivt, som fremmøde. I selve terapien arbejder vi med at danne nye strategier, der hjælper dig til at tage lederskab over dine tanker, og gøre op med gamle tankemønstre. Vi arbejder ud fra konkrete skemaer og opgaver.

Hvor hurtigt virker Metakognitiv tanke terapi? Som oftest oplever mine klienter en bedring indenfor de første 3 behandlinger - sådan er det faktisk generelt for alle de behandlinger jeg tilbyder. Et metakognitivt tanketerapi forløber sig typisk over 3 måneder.