Loading...

Er du ikke nået i mål med din forandring?

så mangler du nok dette...

 

(Mød Shirley og se velkomstvideoen. Eller gå direkte videre på siden, for at se webinaret,

hvor du kan få de 3 nøgler til en tryg og varig forandring, samt bonussen: Få en vild rabat LIGE NU!)

 

 

- Din direkte vej til succes med forandring i:

- Vane

- Tanker

- Følelser

- Livsstil

- (Og faktisk også økonomi, virksomhed
og hvad du ellers kan komme i tanke om at forandre i dit liv).

 

Vælg en forandring

- og lad Habit Hero vise dig resten af vejen.

Habit Hero bogen, er en aktiv forandringsbog, som over 12 uger hjælper dig til at skabe en forandring i vaner, tanker, følelser eller livsstil. Skridt for skridt er det gjort overskueligt for dig, at opdage, hvad du har brug for at gøre en forandring varig, og hvilke handlinger du på tryg og sikker vis skal tage for at nå i mål. 

Udfyld dagligt siderne, og mærk hvordan fokus og aktive handlinger, bliver lettere og din vej til målet bliver mere direkte.

 

Med Habit Hero er det DIG, der bliver helten i dit liv, når du ønsker en forandring. Her er det ikke op til tilfældigheder, sol, måne eller stjerner om du når dit mål. Her får du en direkte vej, og redskaber og hjælp, der giver dig succes i alle aspekter, der skal overkommes og imødeses, for at nå dit mål:

 

En plan for en direkte vej til dit mål

Motivation du kan FØLE - ikke kun tænke

Et onlineunivers med redskaber, der hjælper dig til at skabe ro, overskud, fokus, selvdiciplin og retning

En aktiv vanedagbog og fokusgiver, der hjælper dig med at holde det rette fokus HELE vejen fra start til slut og inspirere dig hele vejen til dit mål om at skabe en forandring i vaner, tanker, følelser eller livsstil på 12 uger

Mulighed for at få hjælp og støtte til at overkomme og gøre op med enhver forhindring, begrænsende tanke eller manglende tro på dig selv, som kan stå i vejen for at du kan nå HELT I MÅL!

Personlig hjælp, personlige redskaber, hypnose og et sted, hvor du altid er helt perfekt som du er - også når du har brug for at få det at vide. En personlig coach, der altid står klar med forståelse, anerkendelse, støtte og lige det der skal til, for at du kan komme fremad - også selvom du er snublet.

Fokus på det der virker for dig - Dagligt, ugentligt og månedligt, så sin chance for succes bliver markant større end den nogensinde har været, fordi du her kan skabe en tryg forandring i dit tempo, hvor både hjernen og kroppen accepterer dit ønske om forandring.

 

Hvem har skabt Habit Hero?

Habit Hero bogen er skabt af Master Coach og Psykoterapeut MPF og Avanceret Hypnoterapeut Shirley Lausen, som selv har skabt store forandringer i sit liv, blandt andet et stort vægttab og et stærkere selvværd/selvtillid. Derudover har hun mange års erfaring med at hjælpe andre med at skabe forandring i deres liv, indenfor: Vaner, tanker, følelser, livsstil/livsførelse, parforhold, karriere, økonomi og virksomhed/ledelse.

Bogen er skabt ud fra de basale, psykologiske og fokusmæssige elementer der skal til for at opnå succes med sin forandring.

 

UNIK MULIGHED LIGE NU!

Se habit hero webinaret lige nu og få 50 procent unik rabat

 

Habit Hero bogen, universet og coachingforløbet er helt unikt og du får:

 

  1. Ekspertudviklet Indhold: "Habit Hero" er skabt af en erfaren psykoterapeut, Master Coach og avanceret hypnoterapeut, Shirley Lausen, hvis ekspertise i adfærd, tænkning, vaneforandring og psykologiske mønstre tilfører dybde og effektivitet til indholdet.

  2. Integreret Coachingstøtte: Muligheden for at kombinere bogen med personlige coaching-sessioner giver en mere omfattende og skræddersyet vejledning end en standard forandringsdagbog.

  3. Tilpassede Online Ressourcer: Adgangen til et dedikeret onlineunivers og et SUPERunivers, der inkluderer yderligere værktøjer, videoer, lydfiler og specifikke hypnoser, udvider bogens anvendelighed og støtte betydeligt.

  4.  

 

3 forskellige løsninger, tilpasset DINE behov:

Habit Hero fås med 3 forskelige forløb, som er tilpasset forskellige behov:

 

Gør-det-selvforløbet:

Er til dig, der har god erfaring med at skabe forandring i dit liv, men ved at du har brug for noget til at hjælpe dig med at holde dagligt, ugentlig og månedligt fokus, så du sikrer du når i mål med din forandring. Du ved også at du kan have gavn af et par ekstra redskaber til at hjælpe dig med at komme godt fra start og have et par redskaber med på vejen til at gribe fat på, hvis du mister for meget fokus undervej. Hvis det er dig, bør du vælge gør-det-selvforløbet, som indeholder Habit Hero bogen og adgang til onlineuniverset med ekstra fif og redskaber til, hvordan du bruger bogen bedst, lydfiler der kan hjælpe dig til at skabe ro og fokus, samt ekstra fif til at holde fokus og skabe selvdiciplin. Husk at læse om næste forløb, inden du beslutter dig. For det er vigtigt at vælge rigtigt.

Se habit hero webinaret lige nu og få 50 procent unik rabat

 

Habit Hero med lidt støtte

Hvis du godt ved du har svært ved at komme godt fra start og få dannet den helt rigtige motivation og plan for at nå dit mål om forandring, eller af erfaring ved, at du kan miste pusten kort før målstregen, så er det Habit Hero mellemforløbet, der er det rette for dig. Du får Habit Hero bogen og adgang til onlineuniverset med ekstra fif og redskaber til, hvordan du bruger bogen bedst, lydfiler der kan hjælpe dig til at skabe ro og fokus, samt ekstra fif til at holde fokus og skabe selvdiciplin, samt 3 x personlig coaching med Shirley Lausen, som varer 30 min. ad gangen, i vores online møderum, som du let deltager i via et link. Det giver dig mulighed for at komme rigtig godt igang med bogen og din rejse mod dit mål ELLER hjælper dig det sidste stykke over målstregen, hvis du mangler hjælp til det. De 3 coachingsamtaler foregår enten i starten af din rejse, eller i slutningen lige før dit mål. Husk at læse om næste forløb, inden du beslutter dig. For det er vigtigt at vælge rigtigt.

 

Se habit hero webinaret lige nu og få 50 procent unik rabat

 

Habit hero SUPERforløbet

Superforløbet er til dig, der prioriterer din forandring højt og ikke vil gå på kompromis med at nå dit mål. Superforløbet adskiller sig på flere måder fra de andre forløb. Du får de samme ting, som du gør i de andre forløb, men derudover får du personlig coaching HELE VEJEN igennem din 12 ugers rejse.

Det vil sige at: Du får hjælp til at komme godt fra start og få brugt redskaberne i bogen, så de passer præcis til den forandring du ønsker dig. Du får også personlig hjælp hele vejen igennem til at: Holde dit fokus, til at overkomme forhindringer og begrænsninger, personligt dannede redskaber, mærke følelsen af anerkendelse fra andre end dig selv, rejse dig hvis du snubler, bruge de rette redskaber på de rette tidspunkter og i det hele taget bare føle dig tryg fra du starter med din forandring, til du får gjort din forandring til en god og permanent del af dig og dit liv efter 12 uger. Shirley er naturligvis også med dig hele vejen til dit mål og hepper på dig hele vejen som din største fan! Med hele 8 x coachingsamtaler til din rådighed a 30 min. pr. gang, har du hjælpen lige ved hånden på hele rejsen. Her får du en der tror på dig fra start til slut - også hvis du indimellem ikke selv gør det.

 

Få HYPNOSE

Derudover indeholder SUPERuniverset online specifikke og unikke hypnoser, som er særligt udviklede og effektive ift. 

 

At stoppe overspisning og sukkertrang

Rygestop

At skabe god søvn

 

Så hvis en af disse ting er den forandring du ønsker at skabe forandring i, eller ønsker du en tryg og sikker rejse til dit mål om forandring, med støtte og anerkendelse hele vejen med en personlig coach, er det Superforløbet du skal vælge.

 

 

Se habit hero webinaret lige nu og få 50 procent unik rabat

(På SUPERforløbet, kan du også vælge ratebetaling!)

 

SPAR 50% LIGE NU!

Du kan også vælge at spare 50% på et hvilken som helst forløb du er interesseret i. Det gør vi ved at se det webinar jeg har lavet om Habit Hero. Grunden til jeg belønner dig med 50% rabat, uanset hvilket forløb du vælger, er at når du har set Habit Hero webinaret, så er du SÅ meget mere klædt på til at gå igang med din forandring, og det er den perfekte forudsætning for at du kan nå godt i mål med at skabe den forandring du ønsker - og det ønsker jeg for dig! Derfor belønner jeg dig for at bruge cirka 30 minutter på at komme godt fra start - også med Habit Hero.

 

 

 

Du har mulighed for at få det hele til det halve!

Hvis du gerne vil igang med et Habit Hero 12 ugers forløb med den unikke Habit Hero bog, onlineuniverset og evt. personlig coaching hjemme fra dine trygge rammer og måske endda SUPERuniverset med hypnose, så har du nu 2 muligheder:

Du kan vælge dit Habit Hero forløb nu og her, ved at klikke på det forløb, du kan mærke passer allerbedst til dig. Det er bedre at vælge et for stort forløb end et for lille, og skulle du være i tvivl, kan du nu booke en personlig, telefonisk samtale med mig, hvor du kan fortælle om den forandring du ønsker at skabe i dit liv, og få personlig rådgivning af mig til, hvad der passer bedst til dit behov. Jeg har kun en interesse i vores samtale, og det er at give dig den bedst mulige rådgivning ift. dit behov, så tøv ikke med at tage en snak med mig. Jeg er ikke ude på at sælge dig noget som helst andet, end det du har brug for - hverken mere eller mindre.

 

 

Vil du vide mere om, hvordan Habit hero, Onlineuniverserne og Shirley kan hjælpe dig?

Så book en gratis introsamtale via telefon i dag.