Loading...

Coaching og personlig udvikling | Trivselshuset.dk

 

Coaching online og i midt i Sønderjylland: 

 

Individuel Coaching: med fokus på dine udfordringer

Et coachingforløb hos Shirley Lausen, Master Coach i Trivselshuset.dk i Øster lindet eller online, er målrettet, struktureret og professionelt arbejde med fokus på dine personlige og arbejdsmæssige udfordringer. Coaching er for alle, som er i gang med – eller som ønsker – personlig og/eller faglig forandring og udvikling. Et forløb former sig efter dine individuelle behov, og målet er at understøtte en meningsfuld udviklings- og forandringsproces for dig.

 

Hvad er coaching?

Coaching særlige samtaler, der skaber en proces, der hjælper dig med at finde klarhed i dine mål og en stærk retning for dit liv. Det er en strategisk dialog, der fremmer selvindsigt og personlig uvikling. I coaching arbejder vi sammen om at afdække dine styrker, udfordre begrænsende overbevisninger, og skabe handlingsplaner, der fører dig fremad mod dine drømme og mål.

 

Hvorfor vælge coaching?

Coaching er for alle, der søger personlig eller faglig forandring. Uanset om du står over for karrieremæssige udfordringer, personlige dilemmaer, eller blot ønsker at opnå et højere niveau af selverkendelse og tilfredshed, kan coaching være nøglen til din succes. Det handler ikke blot om at finde svar, men også om at få stillet de rigtige spørgsmål.

 

Book en gratis introsamtale med Trivselshuset.dk

 

Min coachingmetode

I Trivselshuset.dk møder du altid en anerkendende tilgang til dig som menneske. Jeg kombinerer praktiske værktøjer med dybdegående coaching samtaler, lifecoaching og tankemestring, hvilket sikrer, at din coachingoplevelse er både grundig og udviklende. Sammen arbejder vi med at identificere og overvinde de barrierer, der står i vejen for din succes, samtidig med at du styrker dine naturlige talenter og ressourcer.

 

Hvad kan du forvente af et coachingforløb?

Et coachingforløb hos mig er en skræddersyet oplevelse. Vi starter med en grundig afklaring af dine mål og behov. Dernæst udvikler vi en strategi, der passer til din personlige og professionelle udvikling. Vores sessioner er en blanding af samtale, øvelser, og refleksion, alt sammen designet til at styrke din selvtillid, dit selvværd og evne til at tage beslutninger.

 

Jeg er klar til at hjælpe dig – er du?

Der sker ikke noget, før du tager den første og vigtigste handling. Derfor er det nu du skal tage stilling til, om du vil tage det første og vigtigste skridt på din personlige rejse, og benytte dig af mit tilbud om, at få en gratis introsamtale med mig over telefonen, hvor jeg kan høre mere om din udfordring og dit mål, og du kan mærke om du fornemmer trygheden i et samarbejde med mig. Begge dele danner grundlag for, om vi har lyst til at samarbejde med hinanden.

 

Hvad koster coaching?

Der er en del penge at spare ved at være i et intensivt 3 eller 6 måneders forløb hos mig. Når du indgår i et forløb med mig, giver jeg et tilskud / rabat, der gør dit coachingforløb billigere, men du får også en særlig gave med i dit forløb – nemlig min nye bog ”Habit Hero”, som er en bog der dagligt hjælper dig mod dit mål, skridt for skridt, uanset hvilken forandring du ønsker dig. 

Du tilmelder dig et forløb hos mig, ved at kontakte mig, eller ved at tilmelde dig i vores introsamtale.

Ønsker du at booke en enkelt tid, kan du gøre det her:

 

Book tid til psykoterapi i Sønderjylland hos Trivselshuset.dk

anbefalinger af psykoterapeut Shirley Lausen Trivselshuset.dk

 

"Jeg opsøgte Shirley Lausen, i forbindelse med udvikling af min virksomhed, og har oplevet en stor professionalisme og empatisk tilgang til mig og min udfordring. Jeg valgte 3 måneders forløbet, og jeg må sige, jeg er imponeret. Både over det Shirley kan og det jeg endte med selv at præstere med mig selv og min virksomhed".

Tonny Nielsen

 

"Jeg havde svært ved at ændre min livsstil, og ville gerne have et sundere og mere aktivt liv. Havde prøvet år efter år at sætte et nytårs forsæt og holde mig til det, men det blev aldrig en ny vane for mig at leve sundt. Mit samarbejde med Shirley har givet mig så meget mere end jeg håbede på. Jeg er både blevet rigtig god til at leve sundt, men har også tabt mig 15 kg. på de 3 måneder vi havde sammen - tusind tak for din hjælp og støtte".

Elisa Andersen

 

"Du er virkelig den bedste coach. Tak fordi du hjalp mig med at finde modet til at ændre kurs, både i mit arbejdsliv og privatliv".

Dennis B.

 

Book en gratis introsamtale med Trivselshuset.dk

 

 

Følg mig på facebook: 

Trivselshuset.dk på facebook

 

"Villighed til at gøre noget anderledes, er en forudsætning for enhver forandring"

Citat: Shirley Lausen

 

Shirley Lausen psykoterapeut Øster Lindet, 6630 Rødding

 

Udddannet: Psykoterapeut MPF, Master Coach, Parterapeut og Hypnoterapeut

Læs mere om mig her.

 

FAQ om Coaching

 

Hvad er forskellen på coaching og terapi?

Mens terapi ofte fokuserer på at helbrede og forstå fortidens problemer, koncentrerer coaching sig om fremtiden. Det handler om at sætte mål, finde retning, og tage aktive skridt mod at realisere dine mål.

Hvordan ved jeg, om coaching er det rigtige for mig?

Hvis du føler et behov for at udvikle dig, om det er i din karriere, personlige liv, eller i forhold til dine målsætninger, kan coaching være et effektivt værktøj. Coaching er for dig, hvis du er villig til at arbejde aktivt med din udvikling og tage ansvar for din forandring.

Hvor længe varer et typisk coachingforløb?

Et typisk coachingforløb hos mig har en varighed af 3 måneder, afhængig af dine specifikke mål og behov. Mindre udfordringer, kan kalde på et kortere forløb, og større udfordringer, kan have behov for et længere forløb. Du kan booke en gratis introsamtale, hvor vi sammen kan få klarhed over, hvad det rigtige er for dig.

Hvad sker der i en coaching session?

Vores samtaler foregår enten hos mig i min praksis i Øster lindet 6630 Rødding, eller i vores sikre online møderum, hvor vi kan se og høre hinanden. Her ser vi sammen dine mål, udfordringer, og muligheder. Jeg anvender forskellige teknikker og øvelser, som er tilpasset dig og dine behov, for at hjælpe dig med at opnå større klarhed og forpligte dig til konkrete handlinger.

Hvordan finder jeg den rigtige coach til mig?

At finde den rigtige coach handler om at finde en person, du føler dig komfortabel med og som forstår dine specifikke behov og mål. Anbefalinger, certificeringer, og en introsamtale kan hjælpe dig med at vurdere, om en coach er det rigtige match for dig.